Poliția britanică

Nouă crimă la Londra locuitorii, şocaţi: pericolul ce pândeşte pe străzi

5705
O nouă crimă prin înjunghiere a îngrozit locuitorii Londrei, care se simt tot mai în nesiguranţă, având în vedere valul de violenţe din ultima vreme. Cum a fost ucis de o bandă un tânăr de doar 16 ani.

BUCUREŞTI, 14 aug – Sputnik, Doina Crainic. Luni seara, în cartierul Camden, zonă care se află aproape de centrul Londrei, un adolescent de 16 ani, care striga disperat după ajutor, a fost ucis cu o macetă de membrii înarmaţi ai unei bande, potrivit Daily Mail.

Potrivit martorilor incidentului, membrii bandei au coborât dintr-o mașină, au început să-l urmărească pe băiatul care fugea speriat, iar după ce l-au prins şi l-au înjunghiat mortal, au fugit de la faţa locului.

„Eram în camera mea și nu auzeam decât țipete și urlete. Puteam să văd tot prin fereastra dormitorului. Am văzut trei băieți cum îl țineau, în timp ce el striga «Ajutor! Ajutor! Ajutor!». Apoi s-a prăbușit la pământ și s-a făcut liniște”, a povestit o tânără.

„Credeam că Londra este un loc foarte sigur. Nu-mi vine să cred că cineva a fost ucis chiar în apropierea hotelului nostru. Cu siguranță vom fi foarte precauți de acum încolo”, a spus Nei Barbosa, din Brazilia, cazat la un hotel din Camden împreună cu iubita sa.

„E îngrozitor! Sunt în stare să te înjunghie pentru o țigară, apoi să se joace pe Xbox ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat o altă persoană, care locuiește în blocul din fața hotelului.

Tânărul ucis luni în Camden este al 15-lea adolescent ucis anul acesta în Londra.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, dar deocamdată nimeni nu a fost arestat. De când Sadiq Khan a preluat funcția de primar al Londrei, 75 de adolescenți au fost asasinați în capitala Marii Britanii.

De asemenea, 26 de adolescenți au fost uciși în Londra în 2017, numărul cel mai mare din 2008, dintre care 20 au fost înjunghiați mortal. Anul trecut, 24 de adolescenți au fost uciși în capitală, dintre care 18 înjunghiați mortal.

5705
Tagurile:
Crimă, Marea Britanie, Londra
Tematic
Violenţa din Londra îi sperie pe localnici. Debandada criminală, „devenită normă"
Crima din Londra, noi detalii. Motivul pentru care a fost ucis românul cu bâtele
Crimă la Londra: români loviţi intenţionat de o maşină, un mort. „Îmi este foarte frică”
Teroare la Londra: lanţ de crime în doar 24 de ore – ce recomandă Poliţia
Crimele în lanţ din Londra: ce fac autoritățile britanice – date alarmante, crimă şocantă
Groază la Londra: a 6-a crimă violentă în doar 5 zile – s-a petrecut ziua în amiaza mare

Загрузка...