David-Maria Sassoli

Președintele Parlamentului European se implică în cazul Alexandrei

600
(reînnoit 16:18 07.08.2019)
David-Maria Sassoli, președintele Parlamentului European, a distribuit pe pagina sa de facebook înregistrarea apelului Alexandrei Măceșanu la 112, cerând mai multă eficiență în lupta împotriva violenței care vizează femeile.

BRUXELLES, 7 aug - Sputnik, Daniela Porovăț. „Să auzi vocea Alexandrei Măceșanu, în vârstă de 15 ani, care cere în zadar ajutor la numărul de urgență, doare și îngrozește nu numai România, ci întreaga Europă. Adoptarea unor politici mai eficiente contra violenței împotriva femeilor va trebui să fie mai mult în centrul acțiunii politice și instituționale europene. În numele Alexandrei și al tuturor victimelor!”, a scris președintele Parlamentului European pe pagina sa de facebook.

Sassoli atașează la postarea sa un articol apărut ieri în La Repubblica care redă înregistrarea audio cu Alexandra sunând la 112, publicația evidențiind întârzierea Poliției în a acționa, precum și tragedia victimei. Cotidianul italian își titrează articolul într-un mod sugestiv: ”România, ultimul apel al Alexandrei. Vă rog, veniți repede, nu închideți. Avem un alt apel”, redând chiar în titlu cele mai dramatice momente ale convorbirii dintre victimă și operatorul 112.

600
Tagurile:
Alexandra Măceșanu, David-Maria Sassoli
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (136)
Tematic
Crimele din Caracal: Se fac noi percheziții în pădure și la locuința lui Dincă
Rețele pentru americani? Detalii inedite legate de Deveselu, prețuri în Caracal și… Natașa
Cine îi trimitea bani criminalului din Caracal?

Загрузка...