Coliziune între un tren de pasageri și unul de mărfuri în regiunea pakistaneză Punjab

Imagini de groază: ciocnire dintre două trenuri morţi şi zeci de răniţi FOTO

2685
(reînnoit 17:35 11.07.2019)
Mai mulţi oameni și-au pierdut viața și aproape 70 de persoane au fost rănite joi, în regiunea pakistaneză Punjab, în urma unei coliziuni fatale dintre un tren de pasageri și unul de mărfuri.

BUCUREŞTI, 11 iul – Sputnik, Doina Crainic. Trenurile s-au ciocnit joi, în jurul orei 4:00 dimineaţa ora locală (miercuri 23:00 GMT), potrivit postului de televiziune Geo News, citat de Sputnik Internaţional

În total 11 persoane au fost ucise, iar alte 67, inclusiv 11 copii, au fost rănite în urma accidentului feroviar care a avut loc în regiunea Sadiqabad Tehsil, menţionează canalul de știri.

O operațiune de salvare a fost urgent începută pentru a ajuta oamenii să iasă din trenul distrus și pentru recuperarea corpurilor victimelor.

Se crede că, atunci când a trebuit să schimbe linia, trenul de pasageri s-a mutat pe o linie greșită în timp ce se îndrepta către o gară unde era staţionat trenul de marfă pe o linie de ocolire.

De asemenea, patru autoturisme au fost deraiate ca urmare a coliziunii. Ministrul pakistanez al Căilor Ferate, Sheikh Rasheed Ahmed, a declarat, la postul de televiziune, că tragedia a fost cauzată de neglijență. Ministrul a adăugat că a fost începută o investigație cu privire la tragicul incident.

2685
Tagurile:
Răniți, Morți, imagini apocaliptice, tren
Tematic
CFR anulează peste o sută de trenuri cu prilejul Paştelui
Între Cernăuți și Suceava vor fi lansate curse regulate de trenuri
Ultima oră – trenuri cu sute de călători, oprite din cauza viscolului

Загрузка...