Bucătarii la G20

Meniul prânzului liderilor G20 la summit-ul de la Osaka

173
(reînnoit 15:23 28.06.2019)
Iată ce bucate le-au fost propuse la prânz participanților la summitul G20.

BUCUREȘTI, 28 iun – Sputnik. Bibanul de mare, înghețată cu fructe și flori comestibile – cu astfel de bucate au fost serviți liderii G20 în timpul lunch-ului, meniul căruia a fost publicat de organizatorii summit-ului de la Osaka.

La aperitiv, liderilor li s-a oferit terin din biban de mare, piure de legume, flori și ierburi comestibile. Drept feluri principale de mâncare, bucătarii au pregătit balantin de pui, risotto cu frunze de susan sălbatic, tofu umplute cu dovleac și flori de tropaeolum. La desert, liderii au gustat din înghețată cu fructe, presărată cu făină de soia și jeleu de struguri.

Oaspeții au avut posibilitatea să aleagă băuturi precum vin spumant din Osaka, anul 2014, vin roșu din prefectura Niigata, precum și băuturi fără alcool – suc de citrice și sifon.

Organizatorii au menționat că unii din cei prezenți la prânz au solicitat meniu vegetarian și halal.

Summitul G20 a început în orașul japonez Osaka, vineri, 28 iunie. Japonia a devenit pentru prima dată gazda forumului. Pe lână țările membre ale G20 – Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Franța, Germania, India, Indonezia, Italia, Mexic, Coreea de Sud, Republica Sud Africană, Rusia, Arabia Saudită, Turcia, Marea Britanie, SUA, Uniunea Europeană și Japonia, la forum participă și Spania, Singapore, Thailanda, Egipt, Senegal, Chile, Vietnam, Olanda, precum și organizații internaționale precum ONU, Banca Mondial, Fondul Monetar Internațional, Organizația Mondială a Comerțului și altele.

173
Tagurile:
Japonia, G20
Тема:
Summitul G20 de la Osaka, Japonia 2019 (25)
Tematic
Putin: Rusia, India și China cooperează pentru menținerea stabilității globale
Umor american: “Nu vă amestecați în alegeri”, a glumit Trump la întrevederea cu Putin
Deschiderea summitului G20 în Osaka
Prima zi a summit-ului G20 de la Osaka s-a încheiat cu un spectacol și o cină festivă

Загрузка...