Summitul G20 de la Osaka, Japonia.

Prima zi a summit-ului G20 de la Osaka s-a încheiat cu un spectacol și o cină festivă

315
(reînnoit 14:57 28.06.2019)
Prima zi a summitului G20 s-a încheiat cu un spectacol și o cină festivă. Cu ce s-au ocupat soții/soțiile liderilor în timpul discuțiilor serioase.

BUCUREȘTI, 28 iun – Sputnik. Liderii G20 au sosit împreună cu soțiile lor la cina festivă, la finalul primei zile a summit-ului de la Osaka.

Șefii statelor vor petrece seara în casa pentru oaspeți de pe teritoriul palatului din Osaka, construit în secolul XVI. În istoria sa, cetatea a fost supusă mai multor distrugeri și a fost reconstruită. Edificiul este înconjurat de un parc, care se bucură de o mare popularitate în perioada înfloririi sakura.

Pentru lideri a fost pregătit un program cultural special: înaintea cinei acestora le-a fost prezentată o piesă de teatru Kyōgen, în interpretarea cunoscutului actor Mansai Nomura.

Soții/soțiile liderilor au petrecut ziua în Kyoto – vechea capitală a Japoniei și una din cele mai populare destinații turistice din țară. În timp ce șefii de stat au discutat despre economia digitală și despre rezolvarea unor probleme internaționale, soții/soțiile lor au petrecut timpul ceva mai plăcut – au hrănit carpii din lac și au participat la ceremonia ceaiului.

Pentru miniștrii Afacerilor Externe ai statelor G20 a fost organizată o cină separată.

315
Tagurile:
Japonia, G20
Тема:
Summitul G20 de la Osaka, Japonia 2019 (25)
Tematic
Întâlnirea dintre Putin și Trump s-a încheiat: despre ce au discutat cei doi lideri
Întâlnirea Putin-Trump la summit-ul G20 de la Osaka - galerie foto
Putin: Rusia, India și China cooperează pentru menținerea stabilității globale
Umor american: “Nu vă amestecați în alegeri”, a glumit Trump la întrevederea cu Putin
Deschiderea summitului G20 în Osaka

Загрузка...