Vladimir Putin

Putin: Rusia, India și China cooperează pentru menținerea stabilității globale

403
Rusia, India și China cooperează în menținerea stabilității globale, iar o bună parte a pozițiilor în problemele internaționale fie sunt apropiate, fie coincide, a declarat Vladimir Putin în cadrul întrevederii în formatul RIC.

BUCUREȘTI, 28 iun – Sputnik. Pozițiile Rusiei, Indiei și Chinei în majoritatea problemelor internaționale sunt apropiate sau coincid, țările acționează coordonat în direcția strategiei de stabilitate, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

E important că în majoritatea problemelor de pe agenda politică și economică a Rusiei, Indiei și Chinei sunt apropiate sau coincid. Țările noastre se pronunță pentru păstrarea sistemului de relații internaționale, nucleul cărora este Carta ONU și normele internaționale, a declarat Putin la întrevederea trilaterală a liderilor în format RIC, care a avut loc vineri pe marja summit-ului G20.

El a menționat că țările apără astfel de principii fundamentale ale relațiilor între state precum respectul față de suveranitate și non-imixtiune în afacerilor interne.

“Rusia, India și China acționează coordonat în favoarea consolidării stabilității globale, contracararea amenințării teroriste, extremismului, criminalității cibernetice și traficului de droguri, contribuind în acest fel la formarea în Eurasia a arhitecturii echitabile și indivizibile”, a subliniat liderul rus.

403
Tagurile:
China, India, Rusia, Vladimir Putin, G20
Тема:
Summitul G20 de la Osaka, Japonia 2019 (25)
Tematic
Întâlnirea dintre Putin și Trump s-a încheiat: despre ce au discutat cei doi lideri
Întâlnirea Putin-Trump la summit-ul G20 de la Osaka - galerie foto

Загрузка...