Drapelele Iranului

SUA sunt gata anuleze sancțiunile împotriva Iranului care sunt condițiile

179
Statele Unite sunt gata să renunțe la sancțiunile împotriva Iranului în cazul în care Teheranul va cădea de acord asupra unui nou acord cuprinzător, a anunțat reprezentantul special al SUA în problema iraniană, Brian Hook.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. SUA sunt gata să anuleze sancțiunile împotriva Iranului și să restabilească relațiile în cazul în care acesta va accepta un acord cuprinzător care va include pe lângă aspectul nuclear, programul nuclear și politica promovată de Teheran în regiune, a declarat luni reprezentantul speical al SUA, Brian Hook.

“Dacă vom putea să ajunge la un acord cuprinzător, atunci SUA sunt gata să anuleze sancțiunile, să restabilească relațiile diplomatice care au fost întrerupte, însă pentru început e nevoie de o înțelegere”, a spus Hook jurnaliștilor în timpul unui briefing telefonic.

Potrivit lui, SUA și-ar dori să ajungă cu Teheranul “la un acord cu adevărat cuprinzător”, care ar include programele nucleare și de rachetă a Iranului, dar și activitatea în regiune.

179
Tagurile:
acordul nuclear, SUA, Iran
Tematic
Trump: Am oprit atacul asupra Iranului cu 10 minute până la declanșare - dezvăluiri
Putin: Un război între SUA și Iran va fi o catastrofă
Trump a dezvăluit de cine ascultă în problemele Iranului
Iranul despre atacul cibernetic din SUA: ”Au încercat din greu, dar au eșuat”
Franța se opune noilor sancțiuni ale SUA împotriva Iranului

Загрузка...