Drapelele Iranului

SUA sunt gata anuleze sancțiunile împotriva Iranului care sunt condițiile

179
Statele Unite sunt gata să renunțe la sancțiunile împotriva Iranului în cazul în care Teheranul va cădea de acord asupra unui nou acord cuprinzător, a anunțat reprezentantul special al SUA în problema iraniană, Brian Hook.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. SUA sunt gata să anuleze sancțiunile împotriva Iranului și să restabilească relațiile în cazul în care acesta va accepta un acord cuprinzător care va include pe lângă aspectul nuclear, programul nuclear și politica promovată de Teheran în regiune, a declarat luni reprezentantul speical al SUA, Brian Hook.

“Dacă vom putea să ajunge la un acord cuprinzător, atunci SUA sunt gata să anuleze sancțiunile, să restabilească relațiile diplomatice care au fost întrerupte, însă pentru început e nevoie de o înțelegere”, a spus Hook jurnaliștilor în timpul unui briefing telefonic.

Potrivit lui, SUA și-ar dori să ajungă cu Teheranul “la un acord cu adevărat cuprinzător”, care ar include programele nucleare și de rachetă a Iranului, dar și activitatea în regiune.

179
Tagurile:
acordul nuclear, SUA, Iran
Tematic
Trump: Am oprit atacul asupra Iranului cu 10 minute până la declanșare - dezvăluiri
Putin: Un război între SUA și Iran va fi o catastrofă
Trump a dezvăluit de cine ascultă în problemele Iranului
Iranul despre atacul cibernetic din SUA: ”Au încercat din greu, dar au eșuat”
Franța se opune noilor sancțiuni ale SUA împotriva Iranului
Marine le Pen

Progresiștii dau alarma, modelul Șoșoacă lovește Franța: ”Le Pen îl va bate pe Macron”

748
(reînnoit 21:47 27.02.2021)
Modelul femeii politician puternică și patriotă revine în Franța – Marine Le Pen îl va învinge pe Macron la alegerile din 2022, avertizează un important lider progresist francez

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. După o controversată înfrângere la alegerile din 2017, când a avut loc o ciudată răsturnare de situație pe ultima sută de metri în favoarea lui Macron, lidera naționalismului francez și european, Marine Le Pen, revine în forță.

Mai mult, există șanse mari ca Marine Le Pen să îl învingă pe actualul președinte la alegerile din 2022! 

Aprecierea aparține unui important lider progresist, Julien Bayou, secretar general al Europe Écologie Les Verts (EELV), un partid ecologist și euro-federalist bine reprezentat în Parlamentul European.

”Emmanuel Macron va pierde în fața lui Marine Le Pen în 2022”, a spus azi liderul EELV într-un interviu pentru ”Le Point”, consemnează Sputnik France.

”Pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale franceze, președintele Republicii urmărește o politică non egalitară, care reprezintă unul dintre combustibilii protestelor naționale”, spune liderul progresist.

Bayou spune clar: ”Știam că Emmanuel Macron va fi dezamăgitor, dar reușește să dezamăgească și mai mult”.

”Decalajul cu Marine Le Pen s-a redus considerabil, din cauza lui! În medie, este undeva la 48% față de 52% al lui Macron”.

Liderul ecologist consideră că ar fi suficient ca partidul lui Macron (La République En Marche!) să revină la controversata reformă a pensiilor ”pentru ca Marine Le Pen să devină din nou favorită la alegerile prezidențiale”.

”Emmanuel Macron este prea preocupat de prezent - se adaptează atât de mult încât nu mai știe ce proiect vrea să apere în următorii 20 sau 30 de ani. Nici măcar nu știe ce vrea pentru sfârșitul mandatului său de cinci ani - între reforma pensiilor și proporționalitate. Emmanuel Macron este cel care nu mai știe de ce se reformează ”, spune Julien Bayou.

Astăzi, există doar două forțe care pot câștiga împotriva Marinei Le Pen, conchide Bayou: ”dreapta și noi, ecologiștii, dar Emmanuel Macron va pierde împotriva lui Marine Le Pen ”.

„Viitorul este lupta împotriva schimbărilor climatice și a nedreptăților sociale, două provocări ale secolului XXI”, spune liderul ecologist.

Ori, Marine Le Pen, modelul contemporan al femeii puternice, patriote și apărătoare a valorilor naționale și tradiționale revine puternic – iar asta va fi un imbold pentru Diana Șoșoacă, pe care am supranumit-o „Marine Le Pen de România”.

***

Există multe și evidente asemănări între cele două politiciene, Diana Șoșoacă și Marine le Pen: ideile forță, abordarea directă, dură, adresată direct cetățeanului; există și asemănări în privința profesiei, amândouă sunt avocate, dar chiar și a fizionomiei!

În plus, amândouă reprezintă zona suveranistă și națională, un curent deloc iubit de Bruxelles.

Nu este nevoie să mai spun ce imbold ar fi pentru ”fenomenul Diana Șoșoacă” o victorie la prezidențialele franceze a ”Dianei Șoșoacă de Franța”, Marine Le Pen.

748
Tagurile:
Emmanuel Macron, Diana Șoșoacă, Marine Le Pen

Загрузка...
Matteo Salvini

Matteo Salvini susține vaccinul „Sputnik V” ”Europa nu livrează ceea ce a promis”

349
(reînnoit 09:14 27.02.2021)
Președintele ”Lega”, europarlamentarul Matteo Salvini spune ferm: ”Vaccinul Sputnik? Dacă funcționează și este folosit în multe țări, de ce nu?”

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Politicianul italian al momentului, președintele ”Lega”, europarlamentarul Matteo Salvini susține ferm folosirea vaccinurilor rusești.

Într-un interviu acordat postului Rai Radio 1 Salvini răspunde la întrebarea dacă Italia ar trebui să folosească vaccinurile din Rusia.

”Vaccinul Sputnik? Scopul este de a face cetățenii în siguranță”, spune Salvini. ”Dacă funcționează și este folosit în multe țări, precum Ungaria care face parte din Uniunea Europeană, de ce nu?”.

Salvini aduce un argument concret: ”Mulți italieni care lucrează în Rusia, inclusiv ambasadorul nostru, au făcut acest lucru”.

”Opinii pozitive au primit (vaccinurile rusești) și de la profesor Burioni (Roberto Burioni, celebru virolog italian n.n.) și de la Spallanzani (renumit institut și spital de boli infecțioase, n.n.) de la Roma”, arată Salvini.

Politicianul suveranist spune clar: ”Trebuie să găsim toate modalitățile posibile de a face față reducerii cantităților care trebuiau să vină din Europa - factorul de timp este crucial”.

Matteo Salvini a prezentat și situația din (republica) San Marino, unde spune că a contactat miniștri, parlamentari și administratori locali. ”Au început să trateze populația cu vaccinurile cumpărate în Rusia, și va continua cu vaccinurile cumpărate din Israel”.

”Având în vedere că Europa nu livrează ceea ce a promis, ar fi corect ca guvernul italian, care așteaptă să înceapă o producție națională dezirabilă, să caute și în străinătate ceea ce este necesar pentru combaterea Covid: sănătatea cetățenilor nu permite întârzieri suplimentare sau erori”, a declarat Matteo Salvini.
349
Tagurile:
UE, Italia, COVID-19, coronavirus, vaccin, Sputnik V, Matteo Salvini
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
O partidă a vaccinului Sputnik V a ajuns în Ungaria
Vaccinul ”Sputnik V”, și mai accesibil: Cât costă acum
RFPI : dușmanii Rusiei se tem de întâietatea vaccinului "Sputnik V"
Vaccinul "Sputnik V" a fost autorizat în Republica Moldova

Загрузка...
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”O vedeţi cine o profite de pe urma vinderii întregii Românii”

0
O nouă intervenție fulminantă a senatoarei Diana Șoșoacă – pe teme de maximă importanță națională, pe care parlamentarii NU au curajul să le abordeze

BUCUREȘTI, 28 feb – Sputnik. Devenită un simbol al revoltei populare în fața abuzurilor și minciunilor guvernanților, Diana Șoșoacă a avut o nouă intervenție radicală.

Diana Şoşoacă s-a pronunțat ferm împotriva reintroducerii stării de urgență, avertizând că ”România fierbe” și că dacă ”ne închid iar în casă, vă garantez că România iese în stradă”.

”Va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie şi de mascaradă”, a declarat Diana Șoșoacă.

Senatoarea atrage atenția că mai multe personalități spun că ”pandemia s-a terminat” – ”a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu”.

Diana Șoșoacă spune clar ”să încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm cum se fură bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături”.

”Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă la România Tv.

O altă temă este cea legată de lichidarea activității miniere și vânzarea unor obiective economice și instituții vitale, dar și privatizările păguboase.

”Minele se închid, portul Constanţa se vinde, CEC-ul se vinde, spitalele se privatizează”, spune Diana Șoșoacă, subliniind esențialul: ”România nu mai este suverană”.

Senatoarea pune degetul pe rană: ”Atenţie - o să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată!”. 

”Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european - cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!”, spune Șoșoacă, punctând un aspect ciudat – ”A doua zi a ieşit PSD… că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România”.

Senatoarea pune o întrebare corectă: ”Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăştia… că e partid social democrat?!”.

În context, Diana Șoșoacă dă exemplu țărilor UE cu mare tradiție minieră – ”Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor – Polonia le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore”.

”Noi de ce nu avem negociatori?”, a întreabă din nou logic Diana Şoşoacă.
0
Tagurile:
România, Diana Șoșoacă
Tematic
Analist: ”Șoșoacă, Terheș, Chitic vor construi o alternativă suveranistă, normală la cap”
Dan Bittman: ”Cu 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă am fi departe!”
ALERTĂ: Diana Șoșoacă, blocată pe Facebook!
Progresiștii dau alarma, modelul Șoșoacă lovește Franța: ”Le Pen îl va bate pe Macron”

Загрузка...