Steagurile Rusiei, UE, Franței

Un deputat francez cere normalizarea relațiilor Franței cu Rusia

135
Un deputat francez a expediat ministrului Afacerilor Externe a Franței o scrisoare în care îndeamnă la normalizarea relațiilor cu Rusia.

BUCUREȘTI, 26 mai  - Sputnik. Deputatul partidului Adunarea Națională, José Évrard, a expediat o scrisoare ministrului Afacerilor Externe al Franței, Jean-Yves Le Drian, în care cere normalizarea relațiilor cu Moscova, anunță RT.

Acesta a reamintit despre comisia care a investigase așa-numita “imixtiune rusească” în alegerile din SUA, fără a reuși să găsească probe a vreunei influențe exercitate de Moscova asupra proceselor electorale din această țară. Potrivit deputatului, chiar dacă acest lucru nu a servit drept pretext pentru introducerea sancțiunilor împotriva Rusiei, totuși a avut o influență asupra prelungirii lor.

“Oare nu ar fi timpul să punem capăt ceea ce trebuie considerat drept o isterie antirusească – acestui sistem de sancțiuni care a dus la înrăutățirea balanței comerțului extern al Franței? (…) Oare nu ar fi timpul ca Franța să preia inițiativa pentru lansarea unui dialog și să reia comerțul cu Rusia?”, se spune în document.

135
Tagurile:
deputat, Adunarea Națională, Rusia, Franța
Tematic
Le Pen, despre urma rusească în protestele din Franța: teorii ale conspirației
Rusia și Franța vor discuta despre restaurarea Notre Dame
Franța trimite trupe, tancuri la granița cu Rusia

Загрузка...