Membrii Armatei și Gărzii Naționale a Venezuelei

Venezuela acuză CIA de tentative de corupere a militarilor

144
(reînnoit 17:30 16.05.2019)
Reprezentantul diplomatic al Venezuelei la ONU a denunțat prezența masivă a CIA în țară și tentativele de corupere a conducerii armatei venezuelene.

BUCUREȘTI, 16 mai – Sputnik. Ambasadorul Venezuelean la reprezentanța ONU la Geneva, Jorge Valero, a denunțat prezența activă a CIA în Venezuela și tentativele de corupere a conducerii forțelor armatei ale țării.

Tump vrea să răstoarne regimurile prin lovituri de stat. Anume din acest motiv CIA este prezent într-un număr foarte semnificativ în Venezuela. CIA a încercat să corupă ofițeri înalți ai armatei, însă nu le-a reușit”, a declarat Valero în cadrul unei conferințe de presă organizată la Geneva.

În ianuarie, liderul opoziției, Juan Guaido, s-a autoproclamat președinte interimar, contestând realegerea lui Maduro anul trecut. Guaido a fost imediat sprijinit de Statele Unite și de aliații acestora, care au denunțat realegerea lui Maduro. China, Cuba, Rusia și o serie de alte țări şi-au exprimat sprijinul pentru Maduro ca fiind singurul președinte legitim al Venezuelei.

144
Tagurile:
SUA, ONU, ONU, CIA, Venezuela
Tematic
Discuțiile Lavrov-Pompeo în Finlanda: Va fi sau nu intervenție militară în Venezuela
Londra: Occidentul trebuie să-și sporească presiunile asupra Venezuelei și Rusiei
Autoritățile americane au debranșat de la apă ambasada Venezuelei
Pompeo: Suntem împotriva oricărei imixtiuni în problemele Venezuelei

Загрузка...