Ambasada Venezuelei în Statele Unite

Autoritățile americane au debranșat de la apă ambasada Venezuelei

271
Autoritățile americane au debranșat de la apă sediul ambasadei Venezuelei la Washington, unde se află un grup de activiști civici, susținători ai lui Nicolas Maduro.

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Autoritățile americane au debranșat de la apă ambasada Venezuelei din Washington, în care locuiesc susținătorii președintelui legitim, Nicolas Maduro, anunță una din coordonatoarele grupului aflat în sediul misiunii diplomatice, Medea Benjamin.

"Autoritățile americane au debranșat de la apă ambasada Venezuelei pentru a ne determina să ieșim de acolo. Nu avem curent electric, nici apă, puțină mâncare", a scris ea într-o postare pe Twitter.

Potrivit ei, activiștii “rămân fermi”.

Energia electrică a fost deconectată la mijlocul acestei săptămână, însă mai funcționa alimentarea cu apă și singurul duș, utilizat de grupul de activiști.

Activiștii civici americani, susținători ai lui Maduro, se află în incinta ambasadei de mai bine de o lună. Diplomații venezueleni au părăsit SUA la cererea Departamentului de Stat. În afara clădirii se află susținătorii opoziției, care veghează și încearcă să obțină scoaterea activiștilor din sediul misiunii diplomatice.

Anterior, Maduro le-a mulțumit activiștilor americani, exprimându-și “admirația profundă” pentru apărarea ambasadei.

271
Tagurile:
Washington, SUA, Venezuela
Тема:
Tentativa de lovitură de stat în Venezuela (131)
Tematic
Criza din Venezuela provoacă disensiuni la Casa Albă – Presa din SUA
Discuțiile Lavrov-Pompeo în Finlanda: Va fi sau nu intervenție militară în Venezuela
Londra: Occidentul trebuie să-și sporească presiunile asupra Venezuelei și Rusiei

Загрузка...