Kim Jong-un, declarații după discuția tete-a-tete cu Vladimir Putin la Vladivostok

440
Kim Jong-un a declarat că schimbul de idei cu Putin pe probleme de interes reciproc a fost "fructuos"

BUCUREȘTI, 25 apr - Sputnik. Președintele nord-coreean Kim Jong-un i-a mulțumit, joi, președintelui rus Vladimir Putin pentru un dialog substanțial tete-a-tete cu privire la chestiunile de interes reciproc și și-a exprimat speranța că negocierile vor continua într-un mod similar constructiv.

"Sunt foarte fericit să mă întâlnesc cu dvs., domnule președinte, și cu prietenii ruși", a spus Kim la începutul discuțiilor cu Putin în format extins, mulțumindu-i lui Putin că a găsit timp pentru întâlnire și a transmis "salutări călduroase în numele guvernului [nord-coreean] și a oamenilor".

© Sputnik / Валерий Мельников

"Am venit în Rusia pentru a face schimb de opinii cu privire la situația actuală a Peninsulei Coreene, care este acum una dintre cele mai presante probleme ale agendei internaționale, pentru a discuta modalități de soluționare pașnică a acestei probleme și, de asemenea, relații bilaterale în conformitate cu cerințele noului secol", a spus Kim.

"Domnule președinte, tocmai am avut un schimb substanțial de opinii tete-a-tete cu privire la chestiunile de interes reciproc și probleme urgente. Aș dori să vă mulțumesc pentru timpul petrecut cu mare plăcere. Sper că acestea vor continua în mod similar, util și constructiv", a adăugat Kim.

440
Tagurile:
Declarații, Kim Jong-un, Vladimir Putin
Тема:
Întrevederea între Kim Jong-un și Vladimir Putin (31)
Tematic
Primele imagini video de la întâlnirea Putin-Kim
Putin a ajuns în Vladivostok pentru discuţii cu Kim
Programul summitului Putin-Kim de la Vladivostok

Загрузка...