Dispariția Catedralei Notre-Dame din Paris, prevestită într-un film din 2004? - Video

4157
Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsă, în seara zilei de luni, de flăcări, iar în urma incendiului turla Catedralei s-a prăbușit, iar tavanul a fost puternic deteriorat. Dispariția acesteia ar fi fost prevestită într-un film din 2004, Before Sunset.

BUCUREȘTI, 16 apr - Sputnik. Filmul preia povestea din "Înainte de răsăritul soarelui" (Before Sunset) a tânărului american (Hawke) și a franțuzoaicei (Delpy) care a petrecut o noapte pasională împreună la Viena. Calea lor se intersectează nouă ani mai târziu la Paris, iar filmul pare să aibă loc în timp real, deoarece ei petrec o după-amiază împreună.

Producția cinematografică a fost filmată în întregime la Paris. Se deschide în librăria Shakespeare și Company de pe malul stâng. Alte locații includ mersul pe jos prin cartierul Marais al arondismentului 4, Café Le Pure în arondismentul 11, parcul Promenade Plantée din arondismentul 12, la bordul unei bărci mouche de la Quai de la Tournelle până la Quai Henri IV, taxi și, în final, "apartamentul lui Céline". Descris în film ca fiind situat la 10 rue des Petites-Écuries, a fost filmat la Cour de l'Etoile d'Or de pe strada rue du Faubourg St-Antoine.

Filmul a fost filmat în 15 zile, cu un buget de aproximativ 2 milioane de dolari SUA. 

Pe înregistrarea video de mai jos tânărul îi povestește franțuzoaicei istorioare despre Catedrala Notre-Dame din Paris.

Începând cu minutul 1:23, remarcăm un dialog între tineri, în care Delpy îl întreabă pe Hawke dacă este de acord cu afirmația că această Catedrală va dispărea într-o bună zi și va apărea o altă biserică sau catedrală, la care el zâmbeste scurt, fără a da un răspuns.

De asemenea, imaginile cu ruinarea catedralei, care amintesc de prăbușirea turlei în urma incendiului din noaptea trecută apar și în desenul animat canadian "I, Pet Goat II", realizat în anul 2012.

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsă, în seara zilei de luni, de flăcări, iar în urma incendiului turla Catedralei s-a prăbușit, iar tavanul a fost puternic deteriorat.

4157
Tagurile:
film, cauze, Paris, Incendiu, Notre Dame
Тема:
Incediu de la catedrala Notre Dame din Paris (44)
Tematic
Au fost publicate imagini cu urmările incendiului din interiorul Catedralei Notre-Dame
Miracolul de la Notre Dame! A urmat un gest fabulos al unui celebru miliardar!
Incendiul de la Catedrala Notre-Dame a fost stins
Incendiul la Notre Dame – accident sau atac? Luni de incendieri ale bisericilor în Franţa
Cum arăta Catedrala Notre-Dame din Paris până la incendiu - galerie foto
Avertizare: Palatul Parlamentului din UK, în pericol de incendiu major, după Notre Dame
Putin se oferă să trimită specialiști ruși pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame
Государственный визит президента РФ В. Путина в Китай

"America este departe!" Japonezii sau aperiat de alianța Rusiei și Chinei în caz de război

30
Japonezii au comentat rezultatele reuniunii miniștrilor de externe G7 de la Londra și și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apropierea dintre Moscova și Beijing.

BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik. Cititorii portalului japonez Yahoo News Japan au comentat rezultatele reuniunii miniștrilor de externe G7 de la Londra și și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apropierea dintre Moscova și Beijing.

Portalul a atras atenția asupra comunicatului final, în care Rusia și China au fost numite printre „cele mai mari amenințări la adresa lumii”. Cu toate acestea, potrivit unui număr de utilizatori, în scenariul unui conflict armat din regiunea Asia-Pacific, izolarea celor două țări poate juca o glumă crudă cu Tokyo.

"Japonia este strânsă între ele, ca între ciocan și nicovală! America și Occidentul sunt departe, dar Japonia este chiar aici! În cazul un conflict militar, Japonia se va afla într-o situație extrem de periculoasă și este puțin probabil să iasă din el! Trebuie să ne gândim la asta! "- crede unul dintre comentatori.

"Cu astfel de declarații, aruncăm Rusia și China, una în brațele celeilalte!Iar situația din Japonia nu devine mai sigură și mai stabilă, ci, dimpotrivă, mai tensionată și periculoasă! "- a comentat un alt utilizator.

În timp ce alți comentatori s-au plâns că astfel de declarații rămân doar pe hârtie și nu duc la acțiuni concrete.

„Toate aceste reuniuni și întâlniri ale Grupului celor Șapte se încheie în același mod - cu careva declarații ”, a reacționat un alt cititor.

"Până acum, toate aceste declarații formidabile împotriva Chinei și Rusiei sunt mai mult pe hârtie. Acțiunile concrete nu sunt deosebit de vizibile!" - a subliniat utilizatorul.

Printre cititori au fost și cei care au cerut stabilirea unor relații bilaterale între Rusia și Japonia.

"În loc să transforme Rusia într-un dușman și să o trateze ca atare, este mai bine ar încerca să o atragă de partea occidentală!" - este sigur un alt utilizator.

"Ne concentrăm pe prieteni îndepărtați și neglijăm țările apropiate. Avem relații teribile cu vecinii noștri - China, Rusia, Coreea de Sud și RPDC", se arată indignat comentatorul.

Un utilizator a ajuns la concluzia că, după ce Joe Biden a ajuns la putere, Statele Unite au început să revendice din ce în ce mai mult hegemonia globală. În opinia sa, liderul american „creează dușmani pentru Washington, pe care el însuși îl atacă”.

"Avem legături economice uriașe cu China și acestea pot deveni mai active cu Rusia. A urma o cale oarbă în urma politicii SUA se poate termina cu o înfrângere pentru Japonia!" - a conchis el.

30
Tagurile:
China, Rusia, Japonezi

Загрузка...

Avertisment: Investitorii în criptomonedă riscă să-și piardă toți banii Banca Angliei

30
(reînnoit 08:20 08.05.2021)
Monedele digitale „nu au valoare intrinsecă”, potrivit guvernatorului Bank of England (BOE) Andrew Bailey. El a avertizat că oamenii care investesc în criptomonede ar trebui să se pregătească să-și piardă toți banii.

BUCUREŞTI, 8 mai – Sputnik. Fiind un sceptic privind criptomoneda, Andrew Bailey a fost întrebat, la o conferință de presă, ce părere are despre valoarea în creștere a criptomonedelor. „Nu au nicio valoare intrinsecă. Nu înseamnă că oamenii nu le acordă valoare, deoarece pot avea o valoare extrinsecă. Dar nu au nicio valoare intrinsecă”, a spus directorul Băncii Angliei, citat de CNBC.

„Trebuie să spun din nou foarte clar: cumpăraţi-le doar dacă sunteţi pregătiţi să vă pierdeţi toți banii”, a adăugat guvernatorul BOE.

Comentariile lui Bailey vin în urma unui avertisment similar din partea Autorității de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, care a declarat în ianuarie că „investirea în active cripto sau investițiile și împrumuturile asociate acestora implică, în general, asumarea unor riscuri foarte mari privind banii investitorilor”.

„În cazul în care consumatorii investesc în aceste tipuri de produse, ar trebui să fie pregătiți să-și piardă toți banii”, a adăugat organul de supraveghere a serviciilor financiare, potrivit RT

În acelaşi timp, luna trecută, Banca Angliei a declarat că va colabora cu Trezoreria Regatului Unit pentru a explora ideea utilizării de monede digitale ale băncii centrale (CBDC-urile). Se urmăreşte analizarea cazurilor de utilizare, a oportunităților și riscurilor unei potențiale lire digitale.

30
Tagurile:
Banca Angliei, Investitori străini, Bani
Tematic
Banca Angliei: perturbări ale sistemului financiar al UK după Brexit
Banca Angliei nu comentează subiectul returnării aurului Venezuelei
Dan Diaconu, alertă după blocarea AURULUI în Banca Angliei! Cea mai gravă informație!

Загрузка...