Poliția militară rusă la hotarul Golan Heights

Reacții de la Moscova la declarația lui Trump: Rusia nu va recunoaște niciodată!

958
Rusia nu va recunoaște niciodată Înălțimile Golan drept teritoriu al Israelului, iar prin declarația sa, Trump urmărește să-și atașeze Israelul, să slăbească unitatea lumii arabe și să lovească în parteneriatul dintre Siria și Rusia.

BUCUREȘTI, 21 mart – Sputnik. Rusia nu va recurge niciodată la recunoașterea Înălțimilor Golan drept teritoriu al Israelului, a declarat pentru agenția RIA Novosti, membru comisiei pentru relații internaționale a Consiliului Federației, Oleg Morozov.

"Rusia nu va recunoaște niciodată acest lucru", a subliniat Morozov.

Acesta a mai menționat că “Trump zădără insistent comunitatea internațională și lumea arabă. El urmărește trei scopuri. “Primul – să-și atașeze mai mult Israelul, care va trebui să vadă în SUA nu doar principalul, dar și unicul aliat în această problemă”, a spus Morozov.

“Cel de-al doilea scop este divizarea lumii arabe. Cineva se va apleca și va tăcea, devenind dependent de SUA. Acest lucru va slăbi unitatea arabă în această problemă, a adăugat el. Cel de-al treilea constă în aplicarea unei lovituri Siriei și parteneriatului ei cu Rusia”, a conschis politicianul.

958
Tagurile:
SUA, Siria, Golan, Rusia, Israel
Тема:
SUA au recunoscut suveranitatea Israelului asupra Înălțimilor Golan (11)
Tematic
Bolsonaro, dispus să-l ajute pe Trump în problema Venezuelei
Trump nu exclude oferirea Braziliei statutului de țară NATO
SUA ar putea recunoaște Înălțimile Golan drept teritoriu suveran al Israelului
Ultima oră: Declarația lui Trump care aruncă lumea în aer

Загрузка...