Emmanuel Macron, Angela Merkel , Donald Trump

Ultima oră: China și marile puteri din Europa dau o lovitură dură SUA!

1233
Una dintre cele mai mari companii din SUA, un adevărat fanion al industriei de vârf americane, primește o lovitură cumplită de la cele mai importante țări ale lumii.

BUCUREȘTI, 12 martie, Sputnik, Evan Răutu. Uniunea Europeană a restricționat zborurile avioanelor Boeing 737 Max 8 şi 737-9 Max, printr-o decizie a Agenţiei Europene pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA). Decizia EASA intră în vigoare și în România.

Anterior, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Olanda au decis interzicerea tranzitului avioanelor de tipul Boeing 737 Max 8 prin spaţiul lor aerian.

Pe plan mondial, Turcia a luat o decizie similară, iar China, Etiopia, Singapore, Australia, Indonezia şi Malaysia au suspendat zborurile avioanelor Boeing 737 Max 8.

Decizia EASA a fost luată după ce, duminică, un avion de tip Boeing 737 Max 8 s-a prăbuşit în Etiopia, toate cele 157 de persoane de la bord murind.

În ciuda asigurărilor date de compania Boeing şi Administraţia Federală pentru Aviaţie din SUA că acest model de avion este sigur, este al doilea avion de acest tip care se prăbuşeşte în ultimele cinci luni.

1233
Tagurile:
marile puteri, Europa, SUA, China
Tematic
Anunț bombă despre Angela Merkel – se schimbă totul în Europa, atenție România!
SUA au mai fost implicate în lovitura de stat din Venezuela
SUA ar putea recunoaște Înălțimile Golan drept teritoriu suveran al Israelului
Soros la Davos: China și Rusia, un pericol pentru adepții „societății deschise”
China a lansat o rachetă "distrugătoare de portavioane", care poate ajunge în SUA (video)

Загрузка...