Congresul Mondial al Familiilor de la Chișinău

Dodon și Salvini, oaspeți de onoare a unui eveniment internațional

111
(reînnoit 15:07 11.03.2019)
Președintele moldovean, Igor Dodon, și vicepremierul Italian, Matteo Salvini vor fi oaspeții de onoare a Congresului Familiilor de la Verona de la sfârșitul lunii martie a acestui an.

CHIȘINĂU, 11 mart – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, alături de vicepremierul italian, Matteo Salvini, va fi oaspetele de onoare al Congresului Mondial al Familiilor. Cea de-a XIII ediție a evenimentului internațional se va desfășura la Verona, Italia, între 29-31 martie, 2019.

Vorbitorii la Congresul Mondial al Familiilor din Verona, 2019
Vorbitorii la Congresul Mondial al Familiilor din Verona, 2019

Printre vorbitorii la Congres sunt și alți oficiali italieni, precum Lorenzo Fontana, ministrul pentru Familie și Dizabilități; Marco Busseti, ministrul italian al Educației și Cercetării. Ungaria va fi reprezentată de secretarul de stat și ministrul pentru Familie al Ungariei, Katalin Novak.

Congresul Familiilor se va încheia duminică, 31 martie, cu un marș în centrul orașului Verona în susținerea familiei naturale și a vieții.

Un eveniment similar a fost găzduit de Republica Moldova în anul 2018, între 14-16 septembrie, fiind patronat de președintele moldovean. Atunci, Salvini nu a putut fi prezent reuniune, însă a transmis un mesaj de salut congresului de la Chișinău.

111
Tagurile:
Republica Moldova, Igor Dodon, Matteo Salvini, Congresul Mondial al Familiei
Tematic
Săptămâna viitoare, la Chișinău, va avea loc Congresul Mondial al Familiilor
Anunț important făcut de Igor Dodon la Congresul Mondial al Familiilor - Video
Republica Modova: După Congresul Mondial al Familiei, în 2019, Anul Familiei
Matteo Salvini a transmis un mesaj Chișinăului

Загрузка...