Marine Le Pen

Marine Le Pen: sancțiunile împotriva Rusiei au avut „consecințe catastrofale”

178
(reînnoit 13:05 08.03.2019)
Marine Le Pen a declarat că sancțiunile împotriva Rusiei „au avut consecințe economice catastrofale pentru o serie de sectoare din UE”, spunând că Uniunea riscă să repete aceeași greșeală în ceea ce priveşte situaţia legată de Brexit.

BUCUREŞTI, 8 mart – Sputnik, Doina Crainic. Analizând consecințele pe care le va avea Brexit pentru UE, președinta partidului Adunarea Naţională, Marine Le Pen, s-a referit la exemplul sancțiunilor împotriva Rusiei, amintind despre efectele nocive pe care le-au avut asupra economiei europene.

„Problema este că UE nu apără interesele europene făcând ca Brexit să fie resimţit atât e dureros, încât riscă o situație în care nu britanicii vor suferi cel mai mult, ci probabil cele mai grave consecințe le va suferi UE”, a declarat Le Pen la RTL, citată de Sputnik France

„Să ne amintim de sancțiunile împotriva Rusiei. Am vrut să pedepsim Rusia și, pedepsindu-i pe ruși, am provocat, de fapt, consecințe economice catastrofale pentru o serie întreagă de sectoare din UE”, a subliniat Le Pen.

Marea Britanie urmează să părăsească Uniunea Europeană pe 29 martie, însă acordul pe care Theresa May l-a negociat cu Bruxelles-ul a fost respins în mod covârşitor în ianuarie de către Camera Comunelor. De atunci, prim-ministrul britanic a încercat să îl renegocieze cu UE și a stabilit un nou termen pentru ratificarea acordului de retragere: 12 martie.

178
Tagurile:
Uniunea Europeană, Brexit, Franța, Marine Le Pen
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (470)
Tematic
Justiția franceză a adus acuzații mai dure împotriva lui Le Pen
Europa nu va mai fi la fel: partidele lui Salvini și Le Pen, pe primul loc în sondaje
Le Pen, despre urma rusească în protestele din Franța: teorii ale conspirației
Partidul lui Le Pen cere alegeri parlamentare anticipate
„UE vrea să provoace un război civil în Irlanda” – Marine Le Pen
Marine Le Pen: "Rechemarea ambasadorului francez la Roma este o greșeală diplomatică"

Загрузка...