Keith Flint

Solistul trupei The Prodigy Keith Flint a murit la vârsta de 49 de ani

1142
Solistul trupei Prodigy Keith Flint, cunoscut în special pentru melodia "Firestarter", a fost găsit mort la casa sa din Anglia. Avea 49 de ani.

BUCUREȘTI, 4 mart - Sputnik. Cântărețul a fost descoperit de poliție luni dimineață, în locuința lui din Dunmow, Essex, după ce o ambulanță a răspuns la apelul unui bărbat care a fost găsit ulterior inconștient. Moartea lui nu este tratată ca suspectă.

"Am fost chemați urmare a îngrijorărilor de sănătate a unui bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, imediat după ora 8.10 dimineața", a declarat un purtător de cuvânt al poliției Essex. 

"Am ajuns la fața locului și, cu regret, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiații săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca una suspectă, iar medicul legist va pregăti concluziile sale".

The Prodigy
© AFP 2019 / FRED TANNEAU
The Prodigy

Trupa Prodigy a fost fondată în anul 1990 de către Liam Howlett, Keith Flint fiind inițial pe post de dansator, iar primul său single, în calitate de vocalist, l-a înreguistrat în anul 1996. Interpretul s-a născut pe 17 septembrie 1969, la Redbridge, London. Din 2006 era căsătorit cu Mayumi Kai.

1142
Тема:
A murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy (6)

Загрузка...