Ambulanță

Accidentul feroviar teribil din Cairo, provocat de o ceartă între doi mașiniști

94
Deraierea unei locomotive care a provocat un incendiu de proporții și decesul a 20 de persoane a fost cauzată de o ceartă între doi mecanici.

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Cauza deraierii locomotivei la gara din Cairo, care a provocat un incendiu de proporții și decesul a peste douăzeci de oameni a devenit o ceartă banală între doi mașiniști, a declarat procurorul general al Egiptului, Nabil Sadek.

Potrivit lui, unul din mașiniști a tamponat o locomotivă și a ieșit din cabină să-și regleze conturile cu celălalt mașinist, care i-a blocat drumul. Din momentul în care bărbatul și-a părăsit cabina, mașinistul celelalte locomotiva a dat în urmă, pentru a evita cearta.

Locomotiva rămasă fără șofer și-a luat viteza și s-a izbuit într-o anexă a clădirii principale a gării centrale din Cairo.

În rezultatul impacului și incendiului care a urmat, au fost rănite 50 de persoane, iar Ministerul Sănătății a confirmat decesul a 20 de cetățeni, cadavrele cărora nu au fost identificate, deocamdată. Multe persoane se află într-o stare critică.

Poliția l-a reținut pe mașinist în seara de marți, în provincia Manufia. În urma incidentului din Cairo, ministrul Transportului al Egiptului, Hisham Arafat, și-a anunțat demisia din funcție.

94
Tagurile:
Cairo, Egipt
Tematic
Mumia se întoarce: în Egipt a fost descoperit un mormânt de 3500 ani - VIDEO
Ce a făcut Vladimir Putin, luni, în Siria, Egipt și Turcia. Temele abordate
Explozie ucigașă într-o moschee din Egipt, cel pițin 155 de morți
Un balon cu aer cald care transporta turiști s-a prăbușit în Egipt
Explozia unui automobil-capcană în Egipt, cine a fost ținta atentatului
Odihna la mare la Zatoka, mai scumpă decât în Turcia sau Egipt. Iată preţurile

Загрузка...