Nutella

Pericolul din borcanul de Nutella? Ferrero suspendă activitatea fabricii din Normandia

655
(reînnoit 16:47 22.02.2019)
Ferrero a „suspendat temporar” activitatea în cea mai mare fabrică de producție Nutella, situată în Normandia, după ce a descoperit, marţi, o „lipsă a calităţii” produsului.

BUCUREŞTI, 22 feb – Sputnik, Doina Crainic. Ferrero a decis „suspendarea temporară”, ca „măsură de precauţie”, a producţiei la prima fabrică Nutella din lume, în Normandia, după ce a observat o „lipsă a calităţii”, a declarat miercuri compania.

Totuşi, compania a dat asigurări că „furnizarea către clienții săi continuă fără întrerupere”.

Fabrica din Villers-Écalles, Seine-Maritime, produce o treime din faimoasa cremă de ciocolată vândută în întreaga lume, potrivit site-ului companiei.

Marți, „după ce am citit rezultatele unuia dintre testele de verificare a calităţii efectuate în fabrica noastră din Villers-Ecalles, am observat un defect de calitate în unul dintre produsele semifinite utilizate la fabricarea produselor noastre Nutella și Kinder Bueno”, afirmă compania într-un comunicat, citat de Sputnik France

Această suspendare temporară este o măsură de precauție, pentru a efectua o investigație aprofundată, a afirmat grupul, care a adăugat că, în prezent, niciunul dintre produsele sale aflate pe raft nu este afectat de situație, iar livrările către clienți continuă.

Ferrero se angajează să ia măsurile necesare după ce rezultatele analizei vor fi cunoscute la sfârșitul săptămânii.

655
Tagurile:
producător, producție, fabrică, Pericol, ciocolată

Загрузка...