Berlin

Germania nu este interesată de impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei

112
(reînnoit 12:56 21.02.2019)
Germania nu este interesată de sancțiunile antirusești, această decizie fiind una strict politică, a declarat ministrul german al Economiei și Energeticii, Peter Altmaier.

BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik. Germania nu este interestă în sancțiuni împotriva Rusiei, a declarat ministrul german al Economiei și Energeticii, Peter Altmaier, în cadrul conferinței “Rusia competitivă – noi căi”, potrivit RIA Novosti.

Potrivit lui, Germania a adoptat aceste sancțiuni din motive strict politice și pentru a menține unitatea UE.

“Însă noi trebuie să lucrăm asupra schimbării atitudinilor politice, astfel încât să ajungem odată și odată la alte decizii”, consideră politicianul german.

Anterior, o sursă de la Bruxelles a comunicat pentru RIA Novosti că Uniunea Europeană a convenit sancțiuni preventive asupra unei prelungiri pentru o jumătate de an a sancțiunilor individuale pentru “încălcarea integrității teritoriale” ale Ucrainei. De această dată, lista sancțiunilor a fost extinsă cu opt persoane, pe care UE le consideră responsabili pentru incidentul cu navele ucrainene din Strâmtoarea Kerci. Decizia urmează să fie confirmată de Consiliul European.

112
Tagurile:
Sancțiuni, Rusia, Germania
Tematic
SUA, UE și Germania, în pragul unui conflict major - miză financiară imensă!
Trump avertizează Marea Britanie, Franța și Germania cu eliberarea teroriștilor ISIS
Românii din Germania. Previziune: evoluţia salariilor în 2019 în această ţară
Români în Germania: Cum înscrieți copilul la grădiniță
Germania, nevoie disperată de lucrători români. Record de joburi vacante. Minim 8,84 €/oră

Загрузка...