USS Donald Cook

Distrugătorul SUA a intrat în Marea Neagră. Navele rusești vor sta cu ochii pe el

448
(reînnoit 18:41 19.02.2019)
Distrugătorul american “Donald Cook” a intrat în apele Mării Negre. Acțiunile acestuia vor fi monitorizate în regim non-stop de navele flotei ruse.

BUCUREȘTI, 19 feb – Sputnik. Distrugătorul american Donald Cook a intrat în Marea Neagră pentru a doua oară de la începutul acestui an, se anunță pe site-ul oficial al flotei 6 a forțelor navale ale SUA. În mesaj se menționează că deplasarea acesteia va consolida stabilitatea în regiune. “Donald Cook” urmează să efectueze manevre împreună cu aliații și partenerii ale NATO.

Fiecare vizită aici ne oferă o posibilitate unică de cooperare cu partenerii noștri maritimi, a declarat comandantul Matthew Powel.

Navele rusești sunt cu ochii pe distrugătorul american

Navele militare controlează acțiunile distrugătorului american Donald Cook din Marea Neagră, a anunțat centrul național de coordonare a apărării Federației Ruse.

“Pe 19 februarie 2019, ora 17:00 (ora Moscovei) în bazinul Mării Negre a intrat distrugătorul cu rachete ghidate al forțelor navale ale SUA „Donald Cook”. Forțele și mijloace ale Flotei Navale de la Marea Neagră au fost însărcinate cu organizarea unei monitorizări neîntrerupte a distrugătorului american”, se spune în comunicatul instituției.

Se menționează că un control direct asupra acțiunilor va efectua o navă de tonaj mic cu rachete “Orehovo-Zuevo” și nava-spion “Ivan Hurs”.

448
Tagurile:
SUA, Rusia, Marea Neagră, USS Donald Cook
Tematic
NATO și-a extins perioada aflării navelor militare în Marea Neagră
Update: Incredibil, încă un cutremur în Marea Neagră - a șaptea mișcare seismică!
Ce spune cel mai mare seismolog despre cele 10 cutremure produse în Marea Neagră
Iohannis susţine consolidarea NATO în Marea Neagră: "Nu putem ignora provocările"

Загрузка...