Serghei Lavrov

Lavrov se va întâlni la Munchen cu Mogherini și Stoltenberg

91
(reînnoit 13:28 14.02.2019)
Șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, se va întâlni la Munchen cu Mogherini, Stoltenberg și ministrul Afacerilor Externe al Japoniei.

BUCUREȘTI, 14 feb – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, se va întâlni la Conferința de Securitate de la Munchen cu Înaltul Reprezentant pentru Politica Externă și de Securitate Comună a UE, Federica Mogherini, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg și ministrul Afacerilor Externe al Japoniei, Tarō Kōno, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

“În marja conferinței sunt planificate un șir de contacte politice, bilaterale și multilaterale. În special, se lucrează asupra întrevederii lui Serghei Lavrov cu miniștrii Afacerilor Externe ai Germaniei, Coreei de Sud, Belgia, Pakistan, Mongolia, Armenia, Croația, Japonia. Au loc negocieri separate cu membrul Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez și Consiliului de Stat al Chinei, Yang Jiechi, secretarul general al NATO. Urmează să aibă loc o întrevedere cu reprezentantul special al secretarului general al ONU pentru Libia și Înaltul Reprezentant pentru Politica Externă”, a declarat Zaharova în cadrul briefingului de joi.

91
Tagurile:
Federica Mogherini, Jens Stoltenberg, Munchen, Serghei Lavrov
Tematic
Lavrov a glumit pe seama unui microfon "băgăreț"
Lavrov: SUA sporesc șansele unui război nuclear, așteptăm reacția Europei
Lavrov: UE înaintează Venezuelei un ultimatum, dar nu încearcă să medieze criza
Lavrov: În cazul Venezuelei avem pe față o imixtiune în problemele interne
Lavrov și Maas se vor întâlni cu mediul de afaceri al Germaniei
Sancțiunile anti-Rusia, impuse sub presiunea puternică a SUA - Serghei Lavrov

Загрузка...