Proteste în Franţa. Un protestatar şi-a pierdut mâna după explozia unei grenade

Mână ruptă în timpul actului 13 la Paris: moment înregistrat pe VIDEO

330
(reînnoit 16:05 10.02.2019)
O înregistrare video de Ruptly, cu imagini mărite și încetinite făcute dee utilizatorii de internet, arată momentul mutilării omului care a rămas fără mână în fața Adunării Naționale în Actul 13 în această sâmbătă de la Paris.

BUCUREŞTI, 10 feb - Sputnik. În presă şi pe reţelele de socializare au circulat multe versiuni despre ce s-a întâmplat cu adevărat în fața Adunării Naționale. La scurt timp după primele confruntări dintre poliție și vestele galbene înregistrate în timpul actului 13 de la Paris, un bărbat s-a pomenit cu o mână ruptă, probabil din cauza unei grenade lacrimogene, GLI-F4, în fața Adunării Naționale.

Contul Twitter @Fake_Investiga a publicat momentul circumstanţelor în care a fost rănit. În videoclipul tăiat de la Ruptly, vedem un om îmbrăcat în adidași alb-negri, alergând lângă un om cu steagul francez și aplecându-se spre o grenadă care explodează imediat.

​Era exact momentul în care grenada a explodat la câțiva centimetri de mâna individului încât i-a fost ruptă imediat.

Mai multe persoane politice și comentatori au deplâns o nouă mutilare, ale cărei circumstanțe au fost puse la îndoială. Unele mass-media susțin că nu era un protestatar al vestelor galbene, ci un jurnalist pentru că nu purta o vesta galbenă, ci o manetă pe braț.

În plus, utilizatorii de Internet dezbat două versiuni ale faptelor: omul s-a aplecat pentru a ridica grenada sau a trecut doar? Un video a apărut pe Web a cărui legendă spune: "Sora omului care și-a pierdut mâna în timpul actului13 al Vestelor Galbene din apropierea AN spun că nu a luat grenada, dar că ea "a explodat sub mâna lui".

330
Tagurile:
Vestele Galbene, Paris

Загрузка...