Lansarea noului produs informațional - Sputnik Farsi News Service

Sputnik a lansat o ediție în limba persană

51
(reînnoit 13:09 07.02.2019)
Astăzi a fost lansată ediția Sputnik în limba persană, care va contribui la consolidarea relațiilor între Iran și Rusia.

BUCUREȘTI, 7 feb – Sputnik. Agenția de știri Sputnik a lansat ediția în limba persană - Sputnik Farsi News Service. Lansarea oficială a serviciului a avut loc în prezența directorului general al agenției internaționale de știri Rossiya Segondya, Dmitryi Kiselev, ambasadorului Iranului la Moscova, Mehdi Sanai, și diplomatului rus, adjunctul directorului celui de-al doilea department pentru Asia al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maxim Baranov.

Margarita Simonian
© Sputnik / Виталий Белоусов

“Consider că fluxul de știri în farsi va permite consolidarea relațiilor noastre cu Iranul, va face poziția Rusiei mult mai clară și populară”, a spus Kiselev.

La rândul său, Sanai a declarat că se bucură de deschiderea fluxului de știri în limba persană, menționând importanța acestui eveniment pentru dezvoltarea relațiilor între Iran și Rusia.

Sputnik Farsi News Service – e un flux de știri în regim non-stop în limba farsi pentru jurnaliști profesioniști, corporații și comunități diplomatice, precum și pentru toți cei care vor să fie la curent cu ultimele evenimente din lume. Fluxul va conține știri, reportaje, analize, precum și interviuri și comentarii exclusive ale oficialilor ruși și străini, reprezentanții organizațiilor internaționale, realizate de reporterii Sputnik din întreaga lume. Sputnik Farsi presupune știri din domeniul politic, economie, securitate și cultură.

51
Tagurile:
Sputnik, Iran
Tematic
Prima dată în Moldova: Studioul radio mobil Sputnik la Forumul Economic Moldo-Rus
Matteo Salvini pentru Sputnik: "Trebuie să creăm o nouă Europă"
Hackerii au publicat rapoarte Integrity Initiative privind activitatea Sputnik şi RT
Cenzură: Facebook a eliminat paginile Sputnik
Simonyan cere ca Facebook să explice motivele eliminării conturilor Sputnik
EXCLUSIV Sputnik: Maduro, dezvăluiri incendiare despre relația cu Trump
Zaharova a comentat atacurile lui Macron în adresa Sputnik
Simonian: În Franța există două probleme – RT și Sputnik

Загрузка...