An anti-submarine rocket blasts off a rocket launcher from the Bulgarian navy frigate Drazki during the BREEZE 2014 military drill in the Black Sea

NATO și-a extins perioada aflării navelor militare în Marea Neagră

209
(reînnoit 15:07 04.02.2019)
NATO și-a sporit perioada aflării navelor militare în Marea Neagră cu 40 de zile, a declarat adjunctul secretarului general al NATO, Rose Gottemoeller.

BUCUREȘTI, 4 feb – Sputnik. În perioada 2017-2018 NATO și-a extins perioada de aflare a navelor militare în Marea Neagră de la 80 la 120 de zile, a declarat luni adjunctul secretarului general al NATO, Rose Gottemoeller.

Din 2017 până în 2018, am sporit perioada de aflate a navelor noastre militare în Marea Neagră de la 80 la 120 de zile, a declarat ea într-un discurs rostit la Comisia Atlantică din Norvegia.

Potrivit lui Gottemoeller, proporțiile prezenței militare a NATO în Marea Neagră sunt suficiente, cu toate acestea, Alianța examinează „calea de continuare a cooperării cu partenerii noștri – nu doar cu Ucraina, dar și cu Georgia, pentru a îmbunătăți potențialul lor în această regiune maritimă”.

“Desfășurarea unor exerciții militare comune reprezintă o parte importantă a acestei cooperări”, a declarat reprezentantul NATO.

209
Tagurile:
Nave militare, Marea Neagră, NATO
Tematic
Două tinere au decedat într-un accident cu implicarea unui camion NATO - VIDEO
Extinderea NATO în UE, reminiscenţă a Războiului Rece. Putin - Rusia nu vrea cursa armelor
Lavrov: Rusia va reacționa la activitatea militară a NATO la frontierele ei
Armata UE: un prim pas spre dezmembrarea NATO?
Greșeală a lui Stoltenberg, a dat singur în vileag teama cea mai mare a NATO!
Un bombardier rusesc a băgat în sperieți un pilot NATO - Video
Tratatul INF: România este "alături de SUA şi poziţia comună a NATO" - MAE

Загрузка...