Marine Le Pen, liderul Partidului Adunarea Națională

„UE vrea provoace un război civil în Irlanda” Marine Le Pen

450
(reînnoit 19:46 03.02.2019)
UE vrea să declanșeze un război civil în Irlanda prin condițiile pe care le impune Londrei pentru ieșirea din comunitatea europeană, afirmă liderul naționaliștilor francezi, Marine Le Pen.

BUCUREȘTI, 3 feb – Sputnik. Uniunea Europeană vrea să provoace un război civil în Irlanda prin condițiile pe care le impune pentru Brexit, a declarat liderul Partidului "Adunarea Națională" (fostul Front Național), Marine Le Pen, la postul de televiziune BFMTV.

“În realitate, Uniunea Europeană încearcă să provoace într-o anumită formă un război în Irlanda… să reia conflictul care a existat în Irlanda”, a declarat Le Pen în cadrul unei discuții despre Brexit.

Le Pen a adăugat că scopul UE constă în a face „divorțul să fie cât mai dureros”, însă a subliniat că acesta va fi mai curând dureros pentru UE decât pentru Marea Britanie.

Marți, parlamentarii britanici și-au expus poziția într-un șir de probleme legate de Brexit, oferind premierului Theresa May un program clar pentru noile runde de negocieri cu UE. Deputații au confirmat că în actuala formă acordul cu UE nu va fi susținut de legislativ, pronunțându-se împotriva ieșirii din Uniunea Europeană fără un acord. Totodată, aceștia doresc modificarea condițiilor care vizează Irlanda de Nord, însă nu sunt gata să-și asume răspunderea pentru elaborarea condițiilor pentru Brexit.

450
Tagurile:
Uniunea Europeană, Brexit, Irlanda de Nord, Irlanda, Marea Britanie, Adunarea Națională, Marine Le Pen
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (562)
Tematic
Brexit: Românii din UK pot cere acum noul statut de rezident. Cum vă înregistraţi gratuit
Soluție spectaculoasă anti-Brexit. Cum îi afectează pe români
Raport secret UE, previziuni apocaliptice Post-Brexit: În UK va fi anarhie fără precedent
Brexit, Planul B: amendamentele care vor modifica procesul de retragere
Ministrul pentru Brexit: Ieşim pe 29 martie fără un acord. UE: „Nu vom renegocia acordul”
Brexit: UE, Regim fără vize cu Regatul Unit în cazul lipsei unui acord de ieşire

Загрузка...