Protestele Vestelor Galbene

Violențe la Paris: jandarmii au utilizat gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc - VIDEO

324
Manifestații Vestelor Galbene au degenerate iarăși în dezordini de stradă, iar poliția a fost nevoită să utilizeze gaze lacrimogene pentru a dispersa grupurile violente.

BUCUREȘTI, 12 ian – Sputnik. Acțiunile de protest ale Vestelor Galbene din apropierea Arcului de Triumf au degenerate în dezordini de stradă, poliția fiind nevoită să utilizeze gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc, transmite reporterul agenției RIA Novosti.

​Astăzi în capitala Franței are loc ce-a de-a noua acțiune de protest ale Vestelor Galbene. Manifestația a început la ora 11:00 (ora locală) în apropierea sediului Ministerului Economiei și Finanțelor din districtul 12 al Parisului. Traversând tot orașul, din partea de Sud-Est, spre Nord-Vest, trecând pe lângă piața Bastiliei, primăria Parisului, Opéra Garnier, Vestele Galbene au ajuns peste trei ore la Arcul de Triumf.

​Pe ansamblu, manifestațiile au fost pașnice, printre protestatari existând oameni care direcționau coloana și preveneau ciocnirile cu poliția.

Totuși, când coloana a ajuns în piața Étoile, accesul spre care a fost blocat, unii protestatari au atacat poliția cu sticle și pietre.

324
Tagurile:
Vestele Galbene, proteste, Paris, Franța
Тема:
Protestele "Vestelor Galbene" (43)
Tematic
Vestele galbene vor schimba soarta Europei la următoarele alegeri
Protestele Vestelor Galbene: a fost arestat boxerul-protestatar
Vestele Galbene: Vreţi revoluție, o veţi avea!”. VIDEO
Noi proteste ale Vestelor Galbene în Franța

Загрузка...