Vitrină vandalizată, Paris

MAE, atenţionare de călătorie în Franţa ce trebuie urmărească românii

126
Avertizarea vine după ce mişcarea „vestelor galbene” a lansat noi apeluri la manifestaţii şi blocaje atât în Paris, cât şi în alte localităţi.

BUCUREŞTI, 12 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză trebuie să aibă vedere că situaţia din Hexagon nu este deloc una liniştită.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, aflaţi într-una din situaţiile de mai sus, că mişcarea „vestelor galbene” a constinuat în ultima perioadă, iar pe reţelele de socializare au fost lansate noi alepuri la manifestaţii şi blocaje în Paris, dar şi în alte localităţi franceze.

„Se recomandă cetățenilor români să monitorizeze evoluția mișcărilor de protest în mass-media franceză, chiar și în social media, pentru a se preîntâmpina disfuncționalități în activitățile preconizate pentru perioada următoare”, precizează mae.ro

De asemenea, se recomandă consultarea paginii de internet, unde sunt oferite informații despre blocajele din circulație, în timp real.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 și +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Mai multe, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziție următoarele telefoane de permanență: misiunea diplomatică a României în Republica Franceză: +33680713729, Consulatul General ale României la Marsilia: +33610027164, Consulatul General ale României la Lyon: +33643627736 și Consulatul General ale României la Strasbourg: +33627050022, la care pot apela în funcție de zona în care se află.

126
Tagurile:
Avertizare, Franța, Ministerul de Externe
Тема:
Protestele "Vestelor Galbene" (44)
Tematic
Vestele galbene vor schimba soarta Europei la următoarele alegeri
Protestele Vestelor Galbene: a fost arestat boxerul-protestatar
Vestele Galbene: Vreţi revoluție, o veţi avea!”. VIDEO

Загрузка...