Proteste la Paris

Protestele Vestelor Galbene: a fost arestat boxerul-protestatar

201
Boxerul suspectat de atacarea polițitilor în timpul manifestaților de protest a fost arestat, a anunțat ministrul francez al Afacerilor Interne, Christophe Castaner.

BUCUREȘTI, 7 ian – Sputnik. Bărbatul care este suspectat de atacarea a doi jandarmi în timpul protestelor Vestelor Galbene la Paris, 5 ianuarie, a fost plasat în arest, urmând să apară în fața instanței, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne al Franței, Christophe Castaner.

"Persoana care a atacat jandarmii pe podul Léopold-Sédar-Senghor sâmbătă, a apărut în fața anchetatorilor securității teritoriale a Parisului. Acesta a fost luat în arest și va răspunde pentru acțiunile sale în fața instanței", a scrie Castaner pe Twitter.

Presa franceză notează că este vorba de fostul boxer profesionist, Christophe Dettinger.

Anterior, în rețele de socializare a fost publicat un video în care un bărbat care poartă o scurtă neagră atacă jandarmii cu pumni. În unele cadre acest lovește un polițist care se află la pământ.

Potrivit ziarului Monde, care face referință la datele MAI, în timpul manifestațiilor din 5 ianuarie au fost reținute 345 persoane, dintre care 281 au fost plasate în arest.

201
Tagurile:
Proteste, Paris, Franța
Тема:
Protestele "Vestelor Galbene" (43)
Tematic
"Vestele Galbene", noi proteste la Paris, a 8-a săptămână la rând (VIDEO)
Franța: Poliția către boxerul ”vestelor galbene” - cariera vă este încheiată (VIDEO)
Vestele galbene vor schimba soarta Europei la următoarele alegeri

Загрузка...