Bruxelles

Cine se teme de succesul României la președinția UE?

1260
(reînnoit 15:23 03.01.2019)
Asumarea de către România a președinției Consiliului UE îi sperie pe globaliști pentru că un succes al Bucureștiului ar invalida toate teoriile lor alarmiste și ar da un avânt electoral puternic PSD-ului.

Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei

BRUXELLES, 3 ian - Sputnik, Daniela Porovăț. Nimic nu ar fi mai rău pentru eurocrați și globaliști decât un succes al României la președinția Consiliului UE care este în desfășurare în prima jumătate a anului 2019.

Toate articolele apărute în mass-media internațională în această perioadă încearcă să acrediteze ideea că România este incapabilă să își împlinească rolul, iar dorința secretă a eurocraților este ca PSD să eșueze pentru ca Bruxelles-ul să poată deturna politica suveranistă a României și să înlocuiască actuala guvernare cu una supusă UE.

Asemenea articole în cascadă împotriva României și a puterii de la București, distribuite peste tot în marile ziare ale lumii, cu greu ar putea să fie întâmplătoare. Ele au menirea să sperie, să semene panica și să invalideze noua direcție a politicii României, cea de apărare a propriilor interese. De aceea, mai toate articolele compară România cu Ungaria și Polonia, neînțelegând că acesta este un titlu de glorie pentru Guvernul de la București care a reușit să scoată politica românească din vasalitatea sa față de Bruxelles și să câștige astfel din nou independența țării. Tocmai de aceea, cel mai negru coșmar ar globaliștilor ar fi ca România să aibă un mandat de succes la președinția Consiliului UE.

Este de așteptat ca aceleași voci care i-au prezis României eșecul în această perioadă să fie gata să inventeze orice și să speculeze orice detaliu ca un argument al predicțiilor lor apocaliptice.

Guvernul PSD are datoria să desfășoare un mandat fără reproș tocmai pentru a-i demonstra Bruxelles-ului că politica sa suveranistă este fiabilă și profesionistă. De fapt, acest mandat al președinției UE este o șansă pentru România prin care Bucureștiul poate face dovada că noua direcție de apărare a intereselor sale naționale este pozitivă și eficientă și că nu este una anti-europeană, ci în acord cu autentica Europă, cea a respectării valorilor și statelor naționale.

Eurocrații nu se vor recunoaște învinși, dar Guvernul PSD are șansa de a consolida poziția României și dreptul la o politică suverană în ciuda tuturor cucuvelelor care îi cântă prohodul puterii de la București.

Reușita României la președinția Consiliului UE va reprezenta un succes pentru toate mișcările și guvernele suveraniste din Europa și va da aripi celor care au crezut că UE poate fi și altfel, o uniune între țări egale care se respectă reciproc și în care vocea cetățenilor și interesul național primează.

Aceasta este miza profundă a președinției României din aceste șase luni și de aceea Guvernul PSD are în față un obiectiv cu adevărat european: să demonstreze că se poate și altfel!

1260
Tagurile:
Atacuri, Consiliul UE, președinție, România
Тема:
Președinția României la Consiliul Uniunii Europene (13)
Tematic
2018 - un an al Apocalipsei românești, nu al Centenarului!
Liviu Pleșoianu a primit o veste ciudată - și a trimis imediat un mesaj superb!
Demnitar de prim rang PSD – mesaj excepțional despre Iohannis!

Загрузка...