Conferința anuală a președintelui rus, Vladimir Putin

Presa britanică: mesajul lui Putin de Revelion o sfidare în adresa Occidentului

600
(reînnoit 13:59 02.01.2019)
Tabloidul Daily Star a încercat să citească între rânduri și, astfel, a întrezărit un afront pentru britanici (dar nu numai).

Vladimir Putin
© Sputnik / Алексей Никольский
BUCUREȘTI, 2 ian – Sputnik. Publicația britanică Daily Star consideră că mesajul de felicitare al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în noaptea de revelion reprezintă o sfidare în adresa Occidentului, considerând că șeful statului ar face aluzie la cazul Skripal.

Motivul unei astfel de interpretări a publicației britanice a servit îndemnul șefului statului rus la unitate și solidaritate a rușilor pentru realizarea sarcinilor care stau în fața țării. În continuare, tabloidul redă declarația președintelui.

“Nu avem și nu vom avea niciun ajutor din altă parte. Iată de ce este important să fim o echipă solidă, unită și puternică. Prietenia și speranțele în bine care ne unesc acum, să ne însoțească în viitor, să ne ajute în activitatea noastră, în realizarea scopurilor noastre comune”, a declarat Putin.

Cei de la Daily Star consideră că această “declarație sfidătoare” este legată de înrăutățirea relațiilor dintre Rusia și Occident în anul 2018 din cauza atentatului la viața lui Serghei și Iulia Skirpal la Salisbury. Tabloidul reamintește că premierul Marii Britanii, Theresa May, a acuzat Rusia de organizarea atacului, fapt negat de oficialitățile de la Moscova.

600
Tagurile:
revelion, Marea Britanie, Vladimir Putin
Tematic
Lukașenko: Putin și eu, nu ne vom plictisi nicicând unul de altul
Mesajul de Revelion al lui Putin va fi difuzat în vagoanele de tren și metrou
De Revelion, Putin a îndemnat poporul la unitate
Tragedia care a umbrit Revelionul în Rusia și a modificat agenda lui Putin

Загрузка...