După ce a ajuns la G20 cu un avion de linie, Merkel a mers la un local grill (VIDEO)

231
După o vizită plină în Argentina, plină de peripeţii, caracterizată de probleme și întârzieri în agenda sa, Angela Merkel nu a vrut să părăsească Buenos Aires fără să-și satisfacă gusturile. Cancelarul german a vizitat sâmbătă noaptea un local grill cunoscut, unde a gustat carnea tradițională națională.

BUCUREŞTI, 2 dec - Sputnik. După summitul G20, Angela Merkel a vizitat faimosul restaurant Grill Don Julio din Buenos Aires. Cancelarul german a fost însoțit de o mică delegație. Imaginile acestei vizite au fost publicate pe Twitter şi Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Armando Topalian (@armandotopalian)

După cum subliniază canalul TV local Todo Noticias, clienții restaurantului au fost surprinși să afle că, în timpul cinei lui Merkel, intrarea nu a fost închisă pentru cetățenii obișnuiți.

​Deși traficul pe străzile vecine a fost limitat, trecătorii au putut să se apropie de ferestrele restaurantului pentru a-i vedea pe oaspeții de rang înalt.

​Anterior, unul dintre pasageri zborului Madrid - Buenos Aires a postat fotografii cu cancelarul german, care fusese plasat împreună cu el în clasa business, într-un zbor regulat din Iberia. Avionul cu care ar fi trebuit să zboare cancelarul Angela Merkel la summitul G20 din Argentina a efectuat o aterizare de urgență la Köln din cauza unei defecțiuni tehnice, după ce s-a întors în spațiul aerian olandez.

231
Tagurile:
restaurant, G20, Angela Merkel
Тема:
Summitul G20 din Argentina (28)
Tematic
Semn rău: avionul lui Merkel a fost nevoit să facă cale întoarsă
Merkel va pierde prima zi a summitului G20 după incidentul cu avionul său
Aterizarea forțată a avionului Angelei Merkel: autobuz spre Bonn și „implicare criminală”
„Nu m-am așteptat” – un pasager a povestit cum a zburat alături de Merkel
Putin și Merkel au luat împreună micul dejun - VIDEO

Загрузка...