Întâlnirea între Vladimir Putin și Donald Trump la Helsinki

Peskov, despre posibila anulare a întâlnirii Trump - Putin

141
(reînnoit 12:36 28.11.2018)
Kremlinul a comentat declarațiile lui Trump despre o posibilă anulare a întrevederii între Putin și Trump, care ar urma să aibă loc la summitul G-20.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Kremlinul a atras atenția la declarațiile președintelui SUA, Donald Trump, despre o posibilă anulare a întâlnirii cu Vladimir Putin la summitul G-20 din Argentina, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

Mai devreme, într-un interviu oferit publicației The Washington Post, președintele american a declarat că ar putea să renunțe la întâlnirea cu Putin la summitul G-20 din cauza situației din strâmtoarea Kerci. Acesta a declarat că nu îi este pe plac „această agresiune”.

“În cazul în care el numește “agresiune” acțiunile navelor militare ucrainene, atunci e una. Se poate polemiza dacă a fost o agresiune sau nu. În cazul în care el numește „agresiune” acțiunile grănicerilor ruși – e cu totul altceva. Nu suntem de acord cu acest lucru”, a spus Peskov.

De asemenea, el a amintit că purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a confirmat că Trump va avea o întrevedere bilaterală cu Putin în cadrul summitului G-20, care va avea loc în Argentina, între 30 noiembrie și 1 decembrie.

141
Tagurile:
Strâmtoarea Kerci, Argentina, G20, Donald Trump, Vladimir Putin
Тема:
Summitul G20 din Argentina (28)
Tematic
Dialogul Putin-Trump: Detalii de la Kremlin
Schimb de criptograme? Twitter-ul despre cum s-au salutat Putin și Trump. FOTO
Putin este gata de o discuție cu Trump la G20
Siria: Cât loc îi va reveni la preconizata întrevedere Putin-Trump în Argentina?
Întâlnirea Trump-Putin de la G20 ar putea fi anulată

Загрузка...