Serghei Lavrov

Lavrov: Trump este împiedicat normalizeze relațiile cu Rusia

165
(reînnoit 14:48 20.11.2018)
Tentativele președintelui american, Donald Trump, orientate spre normalizarea relațiilor cu Rusia sunt blocate de cei care susțin o abordare distructivă, susține ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

BUCUREȘTI, 20 nov – Sputnik. Orice pași făcuți de președintele SUA, Donald Trump, în direcția îmbunătățirii relațiilor cu Rusia sunt blocați de cei care promovează o abordare distructivă, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în cadrul reuniunii extinse a Consiliului Rus pentru Afaceri Internaționale.

“Pentru toți este clar că Washingtonul ar putea întreprinde noi acțiuni inadecvate, inclusiv în adresa Rusiei. Orice pași ai președintelui Trump îndreptați spre îmbunătățirea unor canale de comunicare normală cu Moscova pentru rezolvarea celor mai stringente și actuale probleme sunt blocate de cei care și-ar dori continuarea și intensificarea unor abordări distructurive față de țara noastră, îmbrățișate de administrația anterioară de la Casa Albă”, a spus Lavrov.

Ministrul a menționat că establishment-ul american, care trăiește cu ideea propriei exclusivități, continuă să includă în lista inamicilor și rivalilor statele care promovează o politică independentă.

165
Tagurile:
Donald Trump, SUA, Serghei Lavrov
Tematic
Alegerile din SUA: nicio urmă a ”imixtiunii rusești”
Cum ar începe un război nuclear între SUA și Rusia – explicația expertului
SUA întrezăresc riscul de a pierde un eventual război cu Rusia
Lavrov a anunţat despre susţinerea Belgradului în problema Kosovo
Năstase, despre relaţiile cu Rusia: „Trebuie să reinventăm alfabetul dialogului”

Загрузка...