Militari germani

Complot al militarilor, dejucat în Germania

2027
(reînnoit 08:44 11.11.2018)
Anunțul a fost făcut de Direcția Federală a Poliției Penale.

BUCUREȘTI, 11 nov - Sputnik. Din grupare făceau parte militari ai Bundeswehrului, unităților cu destinație specială și asiciației soldaților de elită Uniter, comunică Focus cu referire la datele anchetei.

Fiind convinși că statul este în derapaj, aceștea pregăteau ”ziua X” în care politicienii compromiși trebuiau să fie supuși concentrării ”într-un singur loc cu scopul lichidării lor fizice”.

Lista potențialelor vitime încă nu se cunoaște în totalitate, dar printre principalel ținte era șeful fracțiunii Partidului Die Linke (Stânga) din Bundestag, Ditmar Bartsch. 

În acest scop conspiratorii au procedat la stocarea de arme, muniții și combustibil. Detaliile viitoarelor acțiuni se discutau la întruniri secrete.

Investigația poliției, după cum a devenit cunoscut, era pe cale să fie zădărnicită de scurgerile de informații de la un angajat al contraspionajului militar care a fost identificat și pus sub acuzație.

Ancheta urmează să clarifice și acel fapt care erau intențiile cu tentă politică ale grupării în etapa după planificata rebeliune.

2027
Tagurile:
dejucare, complot, Militari
Tematic
CIA a desecretizat alte 676 de documente legate de asasinarea lui Kennedy
Acuzații credibile - plan serios împotriva guvernului și României
George Soros, supus unor noi acuze grave. Cum a plănuit să răstoarne un guvern
Circulă zvonuri despre o nouă lovitură de stat în Turcia
ȘOC la Londra: Regina și premierul Marii Britanii, ținte ale unui atac cu AK47

Загрузка...