Наводнение

Noapte de coșmar la Roma: ploile au inundat mai multe cartiere - VIDEO

224
(reînnoit 14:53 22.10.2018)
Ploile torențiale abătute asupra Romei au provocat inundații în cartierele de Est ale capitalei Italiei, blocând circulația transporturilor.

BUCUREȘTI, 22 oct – Sputnik. Capitala Italiei a fost lovită de ploi torențiale și grindină. Primarul localității, Virginia Ragi, și-a cerut scuze de la locuitorii Romei pentru toate incomoditățile create de vremea proastă.

​În urma intemperiilor, în Roma au fost închise șanse stații de metrou, în special în zonele de Est ale orașului. Au fost inundate unele străzi: pe Palmiro Togliatti, spre exemplu, nivelul apei a ajuns la un metru. Mai mulți șoferi au fost blocați în propriile autoturisme din cauza inundațiilor, iar în unele locuri a căzut grindină.

A avut de suferit și catedrala orașului: nivelul apei în bazilica Sfântului Sebastian a ajuns la o jumătate de metru.

​În noaptea acesta am fost loviți de o ploaie puternică și grindină, care au provocat inundații într-un șir de cartiere ale capitalei, în special în partea de Est. În ajutor au sărit voluntari, pompieri, colaboratorii protecției civile, poliția și serviciile de întreținere a drumurilor. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create, a scrie primarul capitalei pe Facebook.

În dimineața de luni a fost reluată circulația metroului. Acum au fost modificate rutele unor autobuze au fost suspendate din cauza inundării unor treceri subterane, anunță serviciul de transporturi al orașului.

224
Tematic
Case inundate, oameni evacuaţi, ploi fără oprire - România sub ape
Dezastru în nordul Italiei: Străzi inundate, mașini scufundate, râuri de apă (VIDEO)
Imagini de coșmar: Ploi abundente și inundații în Palma de Mallorca - sunt morți
Aeroportul din Osaka, inundat de taifun. FOTO, VIDEO

Загрузка...