Adolf Hitler

Un raport desecretizat de CIA dezvăluie preferințele sexuale ale lui Hitler

293
(reînnoit 13:12 17.10.2018)
Un raport al serviciului ce a precedat CIA dezvăluie detalii picante din viața intimă a lui Adolf Hitler.

BUCUREȘTI, 17 oct – Sputnik. Într-un raport desecretizat al CIA se vorbește despre orientarea sexuală a lui Adolf Hitler, care ar fi avut înclinații homosexuale și heterosexuale.

Documentul a fost elaborat de antropologul Henry Field, în anul 1943. Raportul de 70 de pagini, a fost destinat Biroul de Servicii Strategice, predecesorul actualului CIA.

Amănuntele din viața intimă a lui Hitler sunt bazate pe studiile lui Ernst Franz Sedgwick Hanfstaengl, un prieten apropiat a lui Hitler în anii 20-30 ai secolului XX, care ulterior a emigrat în SUA.

Se afirmă că Hitler avea înclinații „sado-masochiste și homosexuale în tinerețe, având o satisfacție să privească băieții”.

În afară de aceasta, se spune că Hitler avea o atracție față de viitorul său adjunct, Rudolf Hess, după aflarea celor doi în închisoare în anii 20. Hess, potrivit raportului, era homosexual și purta porecla de “Fräulein Anna” pentru “obiceiul acestuia de a purta haine pentru femei”.

Cu toate acestea, în document se subliniază că pe parcursul vieții furerul era bisexual.

În afara detaliilor despre viața sexuală a lui Hitler, în raport este prezentată și informația despre copilăria lui, educația, mâncarea preferată, muzica și alte deprinderi.

293
Tagurile:
orientare sexuală, Homosexuali, CIA, raport secret, Adolf Hitler
Tematic
Documente desecretizate ale CIA: Hitler a locuit în Columbia? (FOTO)
O şansă pierdută de a opri ascensiunea lui Hitler
Savanții au aflat data exacta a morții lui Hitler
Nea Adolf, românul botezat de Hitler

Загрузка...