Singapore

Statul care va împărți 511 milioane dolari cetățenilor săi

262
(reînnoit 02:50 29.09.2018)
Autoritățile din Singapore au decis să ofere o recompensă cetățenilor țări în valoare de 511 milioane de dolari pentru contribuția la dezvoltarea economiei naționale.

BUCUREȘTI, 29 sept — Sputnik. Guvernul din Singapore va oferi cetățenilor săi 511 milioane de dolari în calitate de recompensă pentru contribuția la dezvoltarea economiei naționale. Cu o astfel de declarație oficială a venit Ministerul Finanțelor al țării.

Banii urmează să fie oferiți aproximativ 2,8 milioane de cetățeni maturi ai Singapore, iar suma recompensei va depinde de suma venitului al fiecărui cetățean în anul 2017.

Locuitorii țării au fost împărțiți în trei grupe. Primul grup include cetățenii ai cărui venit anual nu a depășit în anul 2017 28 mii de dolari singaporezi (20,4 mii dolari SUA). Aceștia vor primi 300 de dolari singaporezi (219 dolari SUA).

Al doilea grup include locuitorii cu un venit care nu depășește 100 mii de dolari singaporezi (73,1 mii de dolari SUA). Aceștia vor primi 200 de dolari singaporezi  (146,5 dolari SUA). Celui de-al treilea grup aparțin cetățenii cu un venit mai mare de 100 mii de dolari singaporezi, aceștia urmează să primească o recompensă de 100 dolari singaporezi (73 dolari SUA).

Potrivit datelor oficiale, în anul 2017 creșterea economiei Singapore a constituit 3,6 la sută, ceea ce este dublu față de prognozele făcute anterior de autorități.

262
Tagurile:
ministerul finanțelor, creștere economică, Recompensă, Dolari, Singapore
Tematic
Cum arată locaţia summitului Trump-Kim din Singapore (FOTO)
Summitul istoric Trump-Kim a început la Singapore - primele declaraţii ale liderilor
Trump a sosit în Singapore, unde urmează să discute cu Kim Jong-un (VIDEO)
Moment istoric: Kim Jong-un a sosit în Singapore pentru a se întâlni cu Trump
Destinația - Singapore! SUA trimit o echipă însărcinată cu pregătirea summitului Trump-Kim
Un avion, cuprins de flăcări, la Show-ul aviatic din Singapore (VIDEO)
Singapore a lansat o aplicație mobilă antiteroristă
Un șofer din Singapore s-a luat la harță cu un pieton care vâna Pokemoni

Загрузка...