George Soros

Soros trece la contratac împotriva Ungariei: plângeri la CC și CEDO

249
(reînnoit 18:05 24.09.2018)
Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american, George Soros, a contestat în două instanțe, națională și internațională, un pachet de legi adoptat de parlamentul da la Budapesta.

BUCUREȘTI, 24 sept — Sputnik. Fundația miliardarului american, George Soros, "Societatea Deschisă" (Open Society Foundations) a depus o plângere la Curtea Constituțională și Curtea Europeană pentru Dreptrile Omului (CEDO) în legătură cu adoptarea în Ungaria a unor legi care restricționează activitatea organizațiilor neguvernamentale.

"Plângerea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a fost depusă din numele persoanei juridice din Ungaria, "Societatea Deschisă Budapesta", în aceasta se spune că proiectului "Stop Soros" încalcă drepturile la libera exprimare, libertatea de asociere și libertatea întrunirilor, care sunt garantate de articolele 10 și 11 a Convenției Europene pentru Drepturile Omului. O altă plângerea a fost depusă la Curtea Constituțională a Ungariei, în care se afirmă că aceste proiecte de lege contravin drepturilor garantate de Constituția ungară", se spune într-o declarație a organizației.

Pe 20 iunie Parlamentul Ungariei a adoptat un pachet de legi care presupun introducerea unor restricții pentru organizațiile neguvernamentale și criminalizează susținerea imigranților ilegali. De asemenea, parlamentare au aprobat o rectificare a Constituției, care interzice strămutarea în țară a "populațiilor străine".

249
Tagurile:
Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Stop Soros, migrație, CEDO, Curtea Constituțională, Open Society Foundations, Fundaţia „Societatea Deschisă", George Soros, Ungaria
Тема:
Cine este George Soros (123)
Tematic
Soros, se-aude? Dragnea declanșează războiul împotriva ONG-urilor
Adepţii lui Soros - în jurul vectorilor de opinie, în Guvern şi Parlament
Se dorește o alternativă de dreapta la structurile lui Soros în Europa
Putin despre "implicarea" Rusiei în alegerile din SUA: George Soros intervine peste tot
Legile „anti-Soros", aprobate de parlamentul ungar
Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, e susținător al #Rezist şi al lui Soros
Parlamentul Ungariei a adoptat legile “Stop Soros”
Soros, previziuni sumbre şi directive pentru Uniunea Europeană
Soros avertizeaza: UE „îşi sapă propria groapă”
Fostul președinte APCE: Soros controlează instituțiile europene
Soros se întoarce la politica britanică - susține un al doilea referendum pentru BREXIT
Știrea momentului: Soros alertează Europa - "E iminentă o mare criză"
Soros va pompa milioane de lire pentru a împiedica Brexit. Noi dezvăluiri
Un susținător al lui Donald Trump

Zaharova, despre cele mai frecvente întrebări din partea americanilor

27
(reînnoit 20:19 17.01.2021)
Maria Zaharova a dezvăluit care sunt cele mai frecvente întrebări pe care îi adresează americanii, susținători ai lui Trump, în rețele de socializare.

BUCUREȘTI, 17 ian – Sputnik. SUA urmăresc o politică represivă în raport cu proprii cetățeni. În ultimul timp susținătorii actualului președinte Donald Trump se interesează de modalitățile de obținere a cetățeniei rusești, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.

“Cel mai îngrijorător este că această criză profundă, care a afectat fiecare american, vizează o țară care are celor mai mare buget al apărării... Anume SUA au introdus în practica lumii occidentale sancțiuni ilegale în calitatea lor de instrument de control al altor state. Iată de ce, reieșind din procesele care au loc acolo, reieșind  din faptul că anume această țară promovează o politică represivă în lume, iar astăzi constatăm că (promovează o politică represivă n.r.) și în raport cu proprii cetățeni, suntem îngrijorați”, a declarat Zaharova la postul de televiziune Rossiya 1.

Potrivit ei, acum cel mai populare comentarii, pe care le primește în rețele de socializare din partea americanilor, care îl susțin pentru Trump, vizează modalitățile de obținere a cetățeniei rusești.

“Bine ați veni în realitate”, a menționat purtătorul de cuvânt al MAE.

27
Tagurile:
Donald Trump, Maria Zaharova
Tematic
Zaharova a comparat blocarea lui Trump cu o explozie nucleară
Care sunt șansele impeachmentului împotriva lui Trump
Reacția lui Dragnea după acuzația în dosarul „Donald Trump”

Загрузка...
Steagurile UE coborâte în bernă lângă sediul Comisiei Europene după atentatul din Marea Britanie

Înalt Oficial UE confirmă posibilul “paşaport de vaccinare”

58
(reînnoit 19:33 17.01.2021)
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, admite că ar putea fi introdus un ”paşaport de vaccinare” anti-Covid

BUCUREȘTI, 17 ian – Sputnik. Temerile privind introducerea unui „pașaport de vaccinare” anti-Covid19 nu sunt nejustificate. O confirmă azi chiar președintele Consiliului European, Charles Michel.

Într-un interviu acordat azi unui program olandez de televiziune, ”Buitenhof”, preşedintele CE a spus că dezbaterea pe această temă i se pare ”foarte pertinentă”, dar și că ”decizia va fi luată de liderii Uniunii Europene”.

Totuși, preşedintele CE consideră că nu este cazul să fie introdus acum acest pașaport, dar… că ”există un acord de principiu privind un astfel de document”.

De ce asta? Pentru ”mai întâi trebuie vaccinaţi mai mulţi oameni„ iar dacă va fi introdus prea devreme, ”paşaportul ar putea produce o frustrare uriaşă în Europa  şi în alte părţi ale lumii„.

Dar, conchide preşedintele Consiliului European, citat de Agerpres, nu este exclus ca pe viitor ”deplasările în interiorul UE să fie permise numai celor vaccinaţi”, chiar dacă ”subiectul este sensibil în multe ţări europene”.

58
Tagurile:
coronavirus, vaccin
Tematic
Putin va pleca la Seul după ce se va vaccina împotriva COVID-19
Se va vaccina Orban împotriva Covid? Răspunsul premierului
Președintele Rusiei se va vaccina cu Sputnik V - detalii
Știrea serii: Iohannis a anunțat când se va vaccina PUBLIC!

Загрузка...