Inundații în Italia, poza simbol

Dezastru în nordul Italiei: Străzi inundate, mașini scufundate, râuri de apă (VIDEO)

1230
(reînnoit 16:41 02.09.2018)
Furtunile puternice şi violente au inundat rapid sâmbătă zonele din nordul Italiei, scufundând străzi și mașini în provincia Verona.

BUCUREŞTI, 2 sepr — Sputnik. Înregistrările video din orașul Negrar arată că vehiculele plutesc pe străzile inundabile, în timp ce pe înregistrările video difuzate de locuitori pe reţelele de socializare arată că şoferii încearcă să conducă mașinile pe străzile inundate, transmite RT.

 

Conform informaţiilor locale, liniile telefonice spitalicești sunt temporar căzute ca urmare a vremii severe, iar starea de alertă rămâne în vigoare. Autoritățile din Negrar au înființat un centru de urgență și o linie de asistență pentru a ajuta persoanele afectate de inundații, deși nu au fost raportate persoane dispărute sau rănite.

 

Între timp, primarul Roberto Grison îi îndeamnă pe locuitori să ia măsuri de precauție suplimentare, deoarece ploaia continuă să cadă. Se fac eforturi pentru pomparea apei din zonele inundate și pentru îndepărtarea materialului rezidual lăsat de potop.

Nel mio giardino

Публикация от Annamaria Damoli (@annamariadamoli) 1 Сен 2018 в 8:43 PDT

 

 

 

1230

Загрузка...