Steven Seagal

Steven Seagal, vizat într-o anchetă după ce a primit o funcție la Moscova

174
(reînnoit 17:04 10.08.2018)
Procuratura din Los Angeles a demarat o anchetă pe numele lui Steven Seagal, după ce actorul a primit o funcție la MAE din Moscova.

BUCUREȘTI, 10 aug — Sputnik. Procuratura din Los Angeles a demarat o anchetă în legătură cu acuzațiile în adresa actorului Steve Seagal de hărțuire sexuală, anunță portalul Deadline.

Se menționează că pe lângă Seagal, în dosarul poliției figurează actorul Anthony Anderson și producătorul Harvey Weinstein.

Anterior, Seagal a fost acuzat de hărțuire sexuală a actriței Portia de Rossi, cunoscută pentru rolurile în serialele "Situație de criză" și "Scandal", precum și americana Regina Simmons, care a jucat niște roluri epizodice în câteva filme cu participarea lui Seagal.

Pe 4 august, Steven Seagal a fost numit în funcția de reprezentant special al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei pentru relații umanitar-culturale ruso-americane.

În ultimul timp, în Occident au fost declanșate mai multe scandaluri legate de pretinse hărțuiri sexuale. Bănuielile și însinuările au vizat politicieni, oameni sin showbiz și cinematografie.

În octombrie 2017, producătorul american, Harvey Weinstein, a fost demis din toate funcțiile, fiind acuzat de zeci de femei, inclus actrițele Angelina Jolie, Ashley Judd și Gwyneth Paltrow.

În afară de aceasta, în rețele de socializare a fost lansată mișcarea #MeToo, prin care femeile sunt îndemnate să mărturisească cazuri de "hărțuiri sexuale".

174
Tagurile:
metoo, hărțuire sexuală, anchetă, Portia de Rossi, Regina Simmons, Steven Seagal, Los Angeles, SUA
Tematic
Steven Seagal a obţinut un post la Ministerul rus al Afacerilor Externe
Steven Seagal va compara armele ruseşti şi americane într-o emisiune TV
Actorul american Steven Seagal a primit cetățenia rusă

Загрузка...