Vladimir Putin și Donald Trump

Scrisoarea lui Trump pentru Putin a ajuns la Moscova, nu și la destinatar

278
(reînnoit 18:45 08.08.2018)
Un mesaj transmis, prin senatorul american Rand Paul, de președintele SUA omologului său rus, nu a ajuns, deocamdată, la destinatar.

BUCUREȘTI, 8 aug — Sputnik. Senatorul american Rand Paul a adus la Moscova o scrisoare către Vladimir Putin, din numele liderului SUA, Donald Trump.

"Am avut onoarea să transmit administrației președintelui Vladimir Putin răvașul președintelui Trump. În scrisoare se pune accent pe importanța cooperării în diverse domenii, inclusiv combaterea terorismului, extinderea dialogului în domeniul juridic și restabilirea schimburilor culturale", a scris senatorul pe contul său de Twitter.

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitryi Peskov, a confirmat că o epistolă pentru Putin a fost transmisă "prin canale diplomatice", însă aceasta deocamdată nu a ajuns la Kremlin.

În această săptămână la Moscova a sosit o delegație a senatorilor americani, în care, pe lângă Paul, au fost incluși membrul senatului statului Texas, Don Huffines, și președintele Institutului Cato, Peter Gettler. Luni și marți aceștia s-au întâlnit cu parlamentarii ruși. Părțile au abordat situația din Siria și din Estul Ucrainei, precum și cazul rusoaicei Maria Butina, arestată în SUA.

Rand Paul a declarat că este mulțumit de vizita sa în Rusia.

278
Tagurile:
deputat, senator, Don Huffines, Peter Gettler, Rand Paul, Maria Butina, Dmitrii Peskov, Donald Trump, Vladimir Putin, Texas, Moscova, Rusia, SUA, Ucraina, Siria
Tematic
Politico pretinde a ști ce document i-a remis Putin lui Trump la Helsinki
Putin a anunțat când va avea loc următoarea discuție cu Trump
În mingea dăruită de Putin lui Trump a fost găsit un microcip
Pompeo a explicat de ce discuțiile Putin-Trump vor rămâne secrete
Ce NU a înțeles România din întâlnirea Putin-Trump

Загрузка...