Tinder

A spart un cont Tinder și a obținut informații secrete despre avionul F-35

410
(reînnoit 13:51 06.08.2018)
Un hacker a reușit să obțină informații secrete legate de avionul militar american după ce a spart contul Tinder al unei militare a forțelor aeriene britanice.

BUCUREȘTI, 6 aug — Sputnik. Un hacker necunoscut a spart contul rețelei de socializare Tinder a unei militare din cadrul forțelor aeriene ale Marii Britanii, obținând acces la informații secrete legate de avionul american de luptă F-35 Lightning II, notează Daily Mail.

Obținând datele de acces ale femeii, acesta a luat legătură cu unul din colegii ei și a provocat o discuție legată de noul avion. În pofida faptului că femeia a reclamat spargerea contului ei, o parte a informațiilor secrete a fost compromisă, menționează publicația.

Deocamdată nu a fost identificată persoana care a săvârșit spargerea.

Autoritățile britanice intenționează să achiziționeze 138 de avioane militare. Prima partidă din patru avioane F-35 Lightning au sosit în Regatul Unit în luna iunie.

410
Tagurile:
Tinder, F-35 Lightning II, rețea de socializare, F-35, hacker, Avion militar, SUA, Marea Britanie
Tematic
Dacă SUA nu îi vor livra avioane F-35, Turcia este gata să procure Su-57 rusești
Avionul american F-35 are rădăcini rusești
Pilotul "nu trebuie să se gândească la ea". Noua armă F-35 zdrobește țintele
F-35, cele mai scumpe avioane militare din lume ajung în Europa de Est
SUA: Rusia are „antidotul" la avioanele americane F-22 și F-35
Coronavirus în Franța

Franţa: Un nou lockdown total duce la „prăbușirea economiei”

10
Într-o Franță puternic afectată de al doilea val de coronavirus, președintele MEDEF (Mouvement des entreprises de France) și-a exprimat îngrijorarea că un nou lockdown total ar provoca o „prăbușire a economiei”, iar ţara nu s-ar putea redresa.

BUCUREŞTI, 26 oct – Sputnik. Guvernul francez nu exclude posibilitatea unui nou lockdown total la nivel naţional pentru a face față celui de-al doilea val de infectări cu Covid-19. Întrebat de postul RMC, pe 26 octombrie, șeful Mouvement des Entreprises de France (MEDEF), Geoffroy Roux de Bézieux, a avertizat cu privire la prăbuşirea economiei în cazul unui lockdown total.

„Dacă ne blocăm complet ca în martie, ne îndreptăm spre o prăbușire a economiei franceze şi riscăm să nu ne mai putem redresa”, a avertizat acesta, adăugând că nu va fi vorba doar de o „recesiune de 10%” în 2020.

În timpul primului lockdown în martie, economia se descurca bine, iar „companiile au rezistat șocului”. „Dar acum organizațiile sunt slăbite (…). Piețele au o capacitate de recuperare incredibilă, dar vom intra într-o situaţie foarte, foarte grea”, a avertizat Geoffroy Roux de Bézieux, citat de Sputnik France

Găsiți un echilibru

În ciuda instituirii unui blocaj care afectează două treimi din populația Franţei, mai mulți medici și politicieni solicită tot mai mult intensificarea restricţiilor.

Potrivit lui Roux de Bézieux, faptul că situația se va agrava îngrijorează foarte mulţi oameni, care și-au redus deja cheltuielile pentru consum. Companiile sunt deja „foarte îndatorate”, a mai spus acesta.

„Dacă introducem lockdown generalizat, antreprenorii VSE și IMM-urile (întreprinderi foarte mici și mici) nu vor mai recurge la EMP”, adică la împrumuturile garantate de stat introduse pentru a sprijini companiile aflate în dificultate. „Urmează câteva luni foarte dificile, dar trebuie să mergem mai departe, căutând un echilibru între economie și sănătate”, a conchis președintele MEDEF.
10
Tagurile:
coronavirus, Franța
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Franța, nou record de cazuri – Parisul, pustiu - VIDEO
Atacul terorist: Franța va expulza 231 străini radicalizați
Avertisment: risc de război civil în Franța
Record zilnic și peste un milion de cazuri COVID în Franța
Stare de urgență sanitară în Franța până la 16 februarie

Загрузка...
Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei

Ucraina se arată deranjată de minoritatea maghiară

30
Ucraina a reacționat față de un apel făcut public de ministrul de Externe al Ungariei pentru votarea unui candidat maghiar la alegerile locale.

BRUXELLES, 26 oct - Sputnik. Ministerul de Externe de la Kiev consideră că Budapesta a intervenit în mod direct în procesul electoral din Ucraina, criticând apelul făcut de ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, Péter Szijjártó, care a încurajat maghiarii din Ucraina Subcarpatică, pe pagina sa de Facebook, să voteze pentru candidatul Uniunii Culturale Maghiare din Ucraina Subcarpatică (KMKSZ), Zoltán Babják, care s-a înscris în cursa electorală pentru fotoliul de primar al localităţii Berehove.

Ministerul de Externe din Ucraina s-a arătat dezamăgit de declaraţiile şefului diplomaţiei ungare, considerând că acest lucru va submina negocierile dintre cele ţări.

“Prin asta, Budapesta a confirmat faptul că intervine în mod direct în afacerile interne ale Ucrainei şi a dat o lovitură sub centură în problema eforturilor consistente ale Ucrainei de a găsi o soluţie constructivă la problemele din relaţiile dintre ucraineni şi maghiari”, a transmis ministerul de la Kiev.

Ungaria încearcă să apere drepturile minorității maghiare din Ucraina, izbindu-se însă de atitudinea obtuză a autorităților de la Kiev, acuzațiile aduse acum de diplomația ucraineană fiind doar un nou episod în încercarea Ucrainei de a limita accesul minorităților la viața publică din țară.

30
Tagurile:
Maghiari, Ungaria, Ucraina
Tematic
Ucraina va refuza vaccinul rusesc, chiar dacă Moscova îl va oferi
Despre ce a discutat Aurescu cu ministrul ucrainean de Externe
O nouă alertă de călătorie! S-au schimbat regulile de intrare în Ucraina
Catastrofa din Ucraina: Crește numărul morților
Pensiile ar putea fi anulate peste 15 ani în Ucraina - premier

Загрузка...