Marine Le Pen, French presidential candidate and leader of the political party the National Front, during a news conference following the first round of the presidential election.

Partidul condus de Le Pen riscă dispară după blocarea subsidiilor

65
(reînnoit 13:19 22.07.2018)
Partidul condus de Marine Le Pen și-ar putea înceta existența spre sfârșitul lunii august din cauza blocării subsidiilor de stat.

BUCUREȘTI, 22 iul — Sputnik. Parlamentul European a decis suspendarea finanțării partidului "Adunarea Națională" (fostul Front Național), condus de Le Pen, anunță  Journal du dimanche.

În începutul lunii iulie, anchetatorii judiciar din Paris au decis blocarea a două milioane de euro din subsidiile de stat pe care urma să le primească partidul Adunarea Națională, în rând cu alte partied. Ancheta suspectează formațiunea de crearea unei scheme ascunde se deturnarea fondurilor europene, care au fost direcționare consilierilor parlamentari.

Liderul partidului, Marine Le Pen a declarat că aceste acțiuni sunt ilegale, calificându-le drept un atac în adresa celui mai mare partid de opoziție din Franța și a respins acuzațiile înaintate. Potrivit ei, din cauza înghețării subsidiilor, Adunarea Națională și-ar putea înceta existența spre sfârșitul lunii august, pentru că nu va mai putea să-și plătească angajații.

Subsidiile, care sunt destinate membrilor Parlamentului European din partea Adunării Naționale, pentru finanțarea activității de partid și angajarea personalului, au fost blocate din cauza suspiciunilor de deturnare a fondurilor.

 

65
Tagurile:
subsidii, Parlamentul European, Frontul Național, Adunarea Națională, Marine Le Pen, Franța
Tematic
Le Pen a propus ca Rusia să devină membru NATO
Franța: Partidul condus de Marine Le Pen își va schimba denumirea
Le Pen: UE trebuie distrusă din interior
Planul secret al Franței de a "proteja Republica" dacă Marine Le Pen câștiga
Le Pen reformează Frontul Național. Apare o "o nouă forță politică"
Franța: Le Pen recunoaște înfrângerea - ce a transmis francezilor
Expert: Prezența slabă la vot sporesc șansele lui Le Pen
Sondaj: Macron devine președinte cu 62% din voturi, Le Pen cu 38%
Momentele care au arătat părțile slabe și tari ale lui Macron și Le Pen
Dezbatere Le Pen - Macron. Macron nu se supune lui Putin, dar recunoaște că...

Загрузка...