May 24, 2018. Russian President Vladimir Putin, and French President Emmanuel Macron, third left, during a meeting in Konstantin Palace, Strelna on the sidelines of the St. Petersburg International Economic Forum

Macron îl va întâlni pe Putin în cadrul vizitei la Moscova pentru finala Mondialului

96
(reînnoit 10:25 15.07.2018)
Preşedintele francez Emmanuel Macron, care va fi spectator la finala Campionatului Mondial de Fotbal de la Moscova, la meciul dintre Franţa şi Croaţia, se va întâlni duminică cu preşedintele rus Vladimir Putin.

BUCUREŞTI, 15 iul — Sputnik. Potrivit Palatului Elysee, preşedinţii rus şi francez au convenit să aibă această întâlnire în cadrul discuţiei telefonice de marţi, când Putin l-a sunat pe Macron pentru a-l felicita cu prilejul calificării echipei de fotbal a Franţei (care a învins-o pe cea a Belgiei în semifinale) în finala Mondialului care se desfăşoară în Rusia. 

Macron şi-a exprimat intenţia de a discuta cu preşedintele Putin criza din Ucraina şi procesul de implementare a acordurilor de la Minsk, menţionând importanţa deescaladării în regiune.

În finala Campionatului Mondial FIFA de duminică, echipa franceză o va întâlni pe cea croată pe stadionul Lujniki de la Moscova.

96
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)

Загрузка...