Întâlnirea Putin-Orban, 17 februarie 2016

Orban se va întâlni cu Putin la Moscova în septembrie

132
Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va efectua o vizită la Moscova, unde se va întâlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

BUCUREȘTI 13 iul — Sputnik. Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va efectua o vizită oficială în Rusia în septembrie a anului curent, a anunțat consilierul președintelui rus, Yuryi Ușakov.

"Apropo, voi menționa că s-a ajuns la o înțelegere, el (Orban) va sosi la noi în septembrie într-o vizită de lucru", a declarat Ușakov jurnaliștilor.

Orban și Putin urmează să aibă o discuție și în această duminică, în ajunul întrevederii liderului rus cu omologul său american.

În cadrul unor întrevederi planificate pentru 14-15 iulie cu liderii mai multor state vor fi atinse subiectele de pe agenda summitului din Helsinki, a anunțat consilierul prezidențial.

„Cred că și în discuțiile cu alți lideri nu vom putea evita acest subiect, iată de ce suntem gata să discutăm despre asta", a spus Ușakov.

Administrația prezidențială rusă a menționat că în următoare zile Putin urmează să aibă o serie de întrevederi cu președinții Franței, Croației, Gabon, Moldovei, Sudanului, liderul Palestinei și premierului Ungariei.

Întâlnirea între președinții Rusiei și SUA urmează să aibă loc pe 16 iulie la Helsinki. Cei doi urmează să discute relațiile bilaterale și cele mai actuale probleme de pe agenda internațională.

132
Tagurile:
septembrie, prim-ministru, Vizită oficială, Viktor Orban, Vladimir Putin, Moscova, Ungaria, Rusia
Tematic
Orban și Kurz vor discuta la Viena despre viitorul UE
Schimbare totală: „România are nevoie de un lider ca Putin sau Orban!”
"Războiul civil" româno-român pe Axa Trump - Putin - Orban
Orban a rezolvat cu Putin aproape toate problemele energetice ale Ungariei
Orban după întrevederea cu Putin: Ungaria tinde spre relații bune cu Rusia
Putin va vizita mâine Ungaria pentru a discuta cu Orban proiecte de anvergură
De ce Orban discută cu Putin, iar Cioloş nu
Despre ce au discutat Putin şi Orban

Загрузка...