Matteo Salvini, ministrul Afacerilor Interne al Italiei, liderul partidului Liga

Salvini merge la Moscova. Vrea se întâlnească cu Vladimir Putin

151
(reînnoit 14:08 10.07.2018)
Ministrul Afacerilor Interne și liderul partidului Liga din Italia, Matteo Salvini, va efectua o vizită la Moscova, pentru a asista la finala Campionatului Mondial de Fotbal. Speră să aibă o discuție cu Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 10 iul — Sputnik. Vicepremierul și ministrul Afacerilor Interne al Italiei, Matteo Salvini, și-a confirmat intenția de a vizita în viitorul apropiat Moscova, unde, pe lângă asistarea la finala Campionatului Mondial de fotbal, speră să aibă o întrevedere cu președintele Rusiei, Vladimir Putin și ministrul rus al Afacerilor Interne, Vladimir Kolokolțev.

Dacă voi reuși, duminică voi realiza o misiune politico-fotbalistică. Voi profita de ocazie, în măsura posibilităților, să plec la finala Campionatului Mondial de Fotbal de la Moscova, a declarat acesta în timpul unei întâlniri cu susținătorii lui în provincia Brescia.

„Apoi voi avea o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne al Rusiei, unde voi conveni asupra unui set de acțiuni împotriva terorismului Islamic, care aparent este învins, însă este chiar așa. Apoi voi pleca la o întrevedere cu Putin — astfel de oameni, care au grijă de interesele propriilor cetățeni, au rămas câteva zeci în Italia", a spus Salvini.

Anterior, politicianul și-a exprimat dorința de a vizita Moscova în cadrul finalei Campionatului Mondial de Fotbal. El a menționat că și-ar dori să combine prezența la meciul de fotbal cu activitatea oficială. Potrivit lui, acesta ar fi primit o invitație din partea conducerii structurilor rusești.

"Din punct de vedere a combaterii terorismului este foarte important să implicăm Rusia… voi încerca să organizez o întrevedere oficială pe subiectul migrației și terorismului", a spus Salvini săptămâna trecută în cadrul unei recepții organizate de ambasada SUA.

151
Tagurile:
ministrul afacerilor interne, Campionatul Mondial, Liga Nordului, Matteo Salvini, Vladimir Putin, Moscova, Italia, Rusia
Tematic
Salvini despre ridicarea sancțiunilor antirusești: e timpul să trecem de la vorbe la fapte
Vicepremierul italian Salvini denunţă "aroganţa" lui Macron privind migraţia

Загрузка...