John Bolton

Omul lui Trump, într-o vizită fulger la Moscova. Cu cine va discuta

96
John Bolton, consilier pentru securitate națională al președintelui SUA, va avea un șir de consultări cu primele persoane a statului rus.

BUCUREȘTI, 27 iun — Sputnik. Principalele contacte ale consilierului președintelui SUA pentru securitatea națională, John R. Bolton, în cadrul vizitei sale de lucru la Moscova, vor fi la Consiliul de Securitate al Rusiei, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Principalele contacte ale Bolton vor fi la Consiliul de Securitate al Federației Ruse, cu ministrul Afacerilor Externe, precum și cu consilierul președintelui Yurie Ușakov, va fi primit și de președintele Putin", adeclarat Peskov miercuri jurnaliștilor.

Anterior, Peskov a declarat că subiectele discutate cu trimisul lui Trump se vor axa pe situația în care se află relațiile bilaterale între SUA și Rusia, precum și un șir de probleme internaționale.

Vizita consilierului lui Trump are loc în contextul pregătirilor pentru întrevederea între Donald Trump și Vladimir Putin.

96
Tagurile:
Consilier pentru securitatea națională, vizită, John R. Bolton, Dmitri Peskov, Serghei Lavrov, Donald Trump, Vladimir Putin, Moscova, Rusia, SUA
Tematic
Presa a aflat unde se vor întâlni Putin și Trump
Trump se va întâlni cu Putin în viitorul cel mai apropiat
Ce a spus Putin despre întrevedea Donald Trump-Kim Jong-un
Putin a comentat invitația lui Trump de a reveni în G8
Putin: Trump este îngrijorat de riscurile unei noi curse a înarmărilor
Putin: întrevederea cu Trump va fi una utilă
Austria vrea să găzduiască întrevederea Putin-Trump
Putin: Vom contribui ca summitul Trump - Kim Jong-un să se desfășoare cu succes

Загрузка...