Soccer Football - World Cup - Group D - Nigeria vs Argentina - Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg, Russia - June 26, 2018

Maradona a fost spitalizat după meciul Argentina-Nigeria la Campionatul Mondial de Fotbal

992
(reînnoit 08:21 27.06.2018)
Fostul campion al Cupei Mondiale de Fotbal Diego Maradona a fost spitalizat la Sankt Petersburg după victoria Argentinei cu 2-1 împotriva Nigeriei.

BUCUREŞTI, 27 iun — Sputnik. Potrivit ESPN, Maradona s-a prăbușit după fluierul final și a fost luat de pe stadion. Nu sunt disponibile detalii suplimentare despre starea lui.

Maradona urmărea jocul din sectorul VIP al stadionului din Sankt Petersburg, iar statutul emoțional și expresiv al lui a fost filmat de camere de luat vederi în numeroase ocazii.

Potrivit paginii de Instagram a starului argentinian, incidentul a avut loc la jumătatea meciului, după prima repriză. "Gâtul mă durea foarte mult și am suferit o decompensare. Am fost verificat de un medic și mi-a recomandat să mă întorc acasă înainte de a doua repriză, dar am vrut să rămân pentru că noi riscăm totul. Cum aș putea să plec? Trimit un sărut tuturor, mulţumesc pentru sprijin!", a scris Maradona.

 

​Argentina a învins Nigeria cu 2-1 în meciul final al grupei D și s-a calificat în optimile de finală, unde sse vor confrunta sâmbătă la Kazan cu învingătoarea grupei C, Franța.

992

Загрузка...