Bordel

Activiștii bat alarma: Ucraina se transformă într-un „paradis al turismului sexual”

525
(reînnoit 18:55 21.06.2018)
Activiștii pentru drepturile omului cer efectuarea unor reforme care ar atrage turiștii interesați de istoria și cultura ucraineană, nu de turismul sexual.

BUCUREȘTI, 21 iun — Sputnik. Activiștii civici din Ucraina și-au exprimat îngrijoarea cu privire la imaginea țării lor în străinătate. Potrivit lor, în ultimul timp Ucraina și-a consolidat statutul de epicentru al "turismului sexual ieftin", propunând stoparea acestei tendințe, scrie portalul Life.ru.

Potrivit președintelui Ligii pentru apărarea drepturilor femeilor, Aleksandra Golub, prostituatele ucrainene au devenit cunoscute până și în presa britanică. Aceasta a atras atenția asupra celui mai recent material, publicat în The Sun, în care Ucraina este prezentată negativ din punct de vedere cultural.

"Când în Ucraina venise o nouă companie aeriană, publicația britanică The Sun a făcut publicitate acesteia, vorbind nu despre atracțiile noastre turistice, ci despre numărul mare de tinere frumoase și accesibile și că se poate face sex cu orice femeie", a declarat indignată activista civică, adăugând că "o astfel de publicitate formează o imagine negativă a țării, ceea ce e admisibil".

Această tendință este confirmată și de cifrele oficiale. În prima jumătate a anului 2017, numărul de turiști veniți în Ucraina din Turcia a crescut cu 30 la sută. Desigur, turci vin aici nu pentru a se închina monumentului revoluției din 2014.

"O companie din Azerbadjan, prezentând cursele spre Ucraina, a încercat să convingă clienții că la aeroport vor fi întâmpinați de ucrainence frumoase și accesibile", continua Golub. "Nici vorbă de cultură, niciun cuvânt despre valorile noastre…", a adăugat ea.

Cu alte cuvinte, Liga pentru apărarea drepturilor femeii propune autorităților să atragă atenția asupra necesității schimbării imaginii Ucrainei, de țară a dezmățului sexual.

Cu totate acestea, politica oficială a statului este îndreptată în altă direcție. O parte a societății civile, a deputaților și chiar reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au cerut în mai multe rânduri legalizarea prostituției.

În octombrie 2016, organizația ucraineană Liga LegaLife, spre exemplu, a cerut legalizarea prostituție pentru a permite femeilor „să-și achite serviciile comunale".

525
Tagurile:
turism, prostituție, LegaLife, Ucraina
Tematic
Clienții prostituatelor și videochatului vor fi urmăriți de poliție
Imagini fierbinţi: Prostituţie online într-un apartament din Chişinău
Moldoveancă, obligată să se prostitueze chiar de soțul său, după nuntă (VIDEO)
Prostituate din Moldova „comercializate” în Italia de mafia albaneză
În Germania, refugiații sunt forțați să se prostitueze pentru a supraviețui
C.T.Popescu, tăvălit: “Nu se mai uită lumea prostită-n dinții tăi”
Anchetă: româncele din Norvegia care sunt prostituate noaptea şi cerşetoare ziua
Mărturii șocante: cum devin moldovencele prostituate
(FOTO) O cunoscută jurnalistă și interpretă a fost concediată pentru prostituție
Servicii intime sau cum este mascată prostituţia în Moldova
(VIDEO) După nuntă, soțul a obligat-o pe o moldoveancă să se prostitueze
Confesiunea unei prostituate: vreau să adun bani şi să mă mărit
Vaccinul Sputnik V

O regiune din Franța a făcut o precomandă pentru Sputnik V

8
(reînnoit 15:58 14.04.2021)
Președintele unei regiuni din Franța a anunțat că a făcut o precomandă pentru vaccinul rusesc Sputnik, urmând exemplul landului german Bavaria.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. Președintele regiunii franceze Provența-Alpi-Coasta de Azur, Renaud Muselier, a anunțat că a făcut o precomandă pentru vaccinul rusesc Sputnik V, așteptând autorizarea preparatului de către Agenția Europeană a Medicamentelor.

“Am avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei (în Franța, Aleksei Moșkov n.r.), m-am întâlnit cu premierul landului Bavaria, care este cel mai influent în Germania. Am făcut o precomandă pentru Sputnik V, în așteptarea autorizației din partea autoritățile sanitare europene. Așa cum au făcut nemții, precum a spus doamna Merkel, așa cum a făcut premierul landului federal Bavaria, am făcut acest lucru la nivelul meu”, a declarat Muselier la postul de radio RTL.

Mai devreme, Ministerul Sănătății din Bavaria a încheiat un memorandum de intenții cu Fondul Rusesc pentru Investiții Directe cu privire la eventuala livrare a vaccinului Sputnik V în regiunea.

Sputnik V
© Sputnik / Владимир Трефилов

Începând cu 4 martie, vaccinul rusesc Sputnik V este supus unei proceduri de expertizare etapizată de către Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), care autorizează vaccinurile pentru piața europeană. Mai devreme, EMA și-a exprimat speranța că evaluarea Sputnik V se va produce cât mai rapid, însă deocamdată nu se cunoaște o data exacta a aprobării vaccinului. Potrivit presei, autorizarea vaccinului ar putea avea loc în luna mai, dacă nu vor exista complicații.

Vaccinul Sputnik V a fost autorizat în 60 de țări, ai căror populație însumată constituie 1,5 miliarde de oameni. La numărul de autorizații obținute de către autoritățile de reglementare, Sputnik V ocupă locul doi în lume. Vaccinul este eficient în proporție de 91,6 la sută, potrivit datelor publicate de prestigioasa revistă științifică The Lancet.

8
Tagurile:
vaccin, Franța, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Germania este aproape de a începe negocierile cu Rusia pentru vaccinul Sputnik V
Putin și Erdogan au discutat despre vaccinul Sputnik V
Autoritățile de la Madrid cer presiuni asupra EMA pentru aprobarea Sputnik V
Expert: Este oare posibilă producerea vaccinului ”Sputnik V” în Moldova
Aproape jumătate din populația Cehiei vrea vaccinul rusesc Sputnik V
India a aprobat solicitarea pentru autorizarea Sputnik V

Загрузка...

Ucraina desfășoară exerciții militare la scară largă în apropierea Crimeei

245
(reînnoit 12:59 14.04.2021)
Ucraina desfășoară exerciții la scară largă în apropierea teritoriului Crimeei, transmite serviciul de presă al Comandamentului Forțelor Comune ale Forțelor Armate din Ucraina.

Министр обороны РФ Сергей Шойгу
© Photo : Министерство обороны РФ
BUCUREȘTI, 14 apr - Sputnik. Forțele Armate din Ucraina desfășoară exerciții la scară largă în apropierea teritoriului Crimeei, transmite serviciul de presă al Comandamentului Forțelor Comune ale Forțelor Armate din Ucraina pe Facebook..

Conform legendei exercițiilor, o unitate de tancuri inamice simulate, susținută de infanterie, a încercat să străpungă linia de apărare ucraineană.

 

 

Statele occidentale și-au exprimat recent îngrijorarea cu privire la presupusa intensificare a „acțiunilor agresive” de către Rusia în Ucraina. Kremlinul a spus că Rusia mută trupele pe teritoriul său și la propria sa discreție.

Moscova a declarat în repetate rânduri că nu este parte la conflictul intern ucrainean și este interesată de depășirea de către Kiev a crizei politice și economice.

245
Tagurile:
exerciții miltiare, Crimeea, Ucraina
Tematic
Rusia cere SUA o abordare mai responsabilă privind Ucraina, în locul tensionării situației
National Interest: Cât de probabil este un război între Ucraina și Rusia
Statele NATO au discutat cu șeful MAE din Ucraina despre “provocările Rusiei”

Загрузка...